Gå til sidens indhold
Vi ønsker stærke public service-medier og et rigt forenings- og kulturliv.

Kultur

Alle skal kunne deltage i kulturlivet

Kultur er en kilde til fornyelse og inspiration, men det er også det kit, der binder os sammen som nation, og det er ofte igennem kulturelle oplevelser, kunst, idræt og i foreningslivet, vi som danskere finder fællesskab.

Socialdemokratiet støtter stærke public service-medier. I en tid hvor vi oversvømmes af internationalt, kommercielt medieindhold, er det en styrke, at der kan produceres reklamefrit dansk kvalitetsindhold uafhængigt af politiske, økonomiske og erhvervsmæssige interesser.

Det skal vi værne om. Public service-medier sikrer, at danskerne får tilbudt danskproduceret kvalitetsindhold på alle platforme. Og giver os noget at være fælles om – på tværs af uddannelse, holdninger og postnummer.

Vær med i fællesskabet!

Medlemmerne er rygraden hos Socialdemokratiet.

Som medlem bliver du en del af et stærkt politisk fællesskab, der arbejder for at sikre solidariteten, styrke velfærden og gennemføre den grønne omstilling.

Bliv medlem nu

Gå til indmeldelse

Frivillighed og fællesskab

Idræts- og foreningslivet er en central del af det danske demokrati, og derfor ønsker Socialdemokratiet at styrke det. Alle – uanset alder eller økonomisk formåen – skal kunne engagere sig i idræts- og foreningslivet.

Det frivillige foreningsarbejde er med til at styrke den sociale sammenhængskraft, og vi skal være stolte af, at så mange i vores samfund vil gøre en forskel for andre ved at være aktiv eller frivillig i en forening.

Apropos...

Velfærd

Velfærd binder Danmark sammen

Se mere

Børn

Alle skal have de bedste muligheder

Se mere

Ligestilling

Lige muligheder

Se mere

Beskæftigelse

Flere i arbejde

Se mere

Vil du være med i fællesskabet?

Som intromedlem af Socialdemokratiet bliver du en del af et stærkt politisk fællesskab, der arbejder for at sikre solidariteten, styrke velfærden og gennemføre den grønne omstilling.

Meld dig ind i dag og vær gratis medlem til den 31.12.2022.

Bliv gratis intromedlem

Gå til indmeldelse