Gå til sidens indhold

Overskud i hverdagen

Vi kæmper for en hverdag med trivsel og færre regler

Vi lever i en verden, der konstant forandrer sig, og det kan være svært at følge med. Det skaber høje krav til vores præstationer og ønsket om både at gøre sig fagligt dygtig, samle erhvervserfaringer og have et aktivt socialt liv. Derfor er det vigtigt, at vi passer på os selv og hinanden.

I Socialdemokratiet tror vi på, at de bedste løsninger skabes i fællesskab. Du kan hjælpe os med at skabe forandring. Så alle får lige adgang til uddannelser med faglig og social støtte, og hvor man har råd til at være studerende og finde sin rette hylde.

Vi forstår, at bureaukrati og regler kan være en udfordring i hverdagen, og vi arbejder for at gøre det lettere for dig og din familie at få hverdagen til at hænge sammen. Vi vil skabe et samfund, hvor alle har mulighed for at leve et godt liv, uanset hvilken baggrund de kommer fra.

Vil du være med i fællesskabet?

Som intromedlem af Socialdemokratiet bliver du en del af et stærkt politisk fællesskab, der arbejder for at sikre solidariteten, styrke velfærden og gennemføre den grønne omstilling.

Meld dig ind i dag og vær gratis medlem til den 31.12 2024.

Bliv gratis intromedlem

Gå til indmeldelse

Apropos...

Uddannelse

Uddannelse for alle

Se mere

Transport

Danmark skal bindes bedre sammen

Se mere

Klima og Miljø

Danmark er igen en grøn stormagt

Se mere

Erhvervsuddannelse

Se mere