Gå til sidens indhold

Lige adgang til sundhedsvæsenet

Velfærdssamfundet skal understøtte vores hverdag

Hvis du ønsker dig et samfund, hvor vi passer på hinanden og sikrer lige adgang til sundhed uanset baggrund og økonomisk situation, så bør du melde dig ind i Socialdemokratiet.

Vi værner om velfærdssamfundet, og det har vi gjort, lige siden vi var med til at opbygge det.

I Danmark lever vi længere og længere, og derfor får vi flere ældre medborgere, som vi skal tage os godt af. Og samtidigt får vi nu flere børn, og det er dejligt. Men det stiller store krav til vores velfærdssamfund.

I Socialdemokratiet arbejder vi for at skabe et samfund, der passer og plejer sine borgere. Så børn har en tryg hverdag i daginstitutionerne, unge bliver inspireret i skolen, og ældre får en værdig alderdom.

Sundhed er vigtigt hele vejen gennem livet. Derfor skal vi styrke og udvikle velfærdssamfundet, så det understøtter vores allesammens hverdag, uanset hvor vi bor, hvor gamle vi er, og hvordan vores privatøkonomi ser ud. Sammen kan vi skabe verdens bedste velfærdssamfund, igen.

Som medlem af Socialdemokratiet vil du være en del af en stor og stærk organisation, der arbejder for at styrke velfærdssamfundet. Du får mulighed for at deltage i arrangementer og debatter og lade din stemme blive hørt.

Vil du være med i fællesskabet?

Som intromedlem af Socialdemokratiet bliver du en del af et stærkt politisk fællesskab, der arbejder for at sikre solidariteten, styrke velfærden og gennemføre den grønne omstilling.

Meld dig ind i dag og vær gratis medlem til den 31.12 2024.

Bliv gratis intromedlem

Gå til indmeldelse

Apropos...

Børn

Alle skal have de bedste muligheder

Se mere

Uddannelse

Uddannelse for alle

Se mere

Ældre

En ældrepolitik for de ældre

Se mere

Sundhed

Mennesket før systemet