Gå til sidens indhold

En bæredygtig fremtid

Vi tager ansvar for den grønne omstilling

Er du bekymret for klimaforandringerne, og ønsker du en grønnere fremtid for Danmark? Så er Socialdemokratiet partiet for dig. Vi har i årtier kæmpet for at skabe en bæredygtig fremtid, og vi har sat ambitiøse mål for Danmark på klimaområdet.

Klimaforandringerne er en af de største udfordringer, som vi står over for i dag. Derfor er det vigtigt, at vi tager ansvar og handler nu. Det er ikke nok at sætte mål. Det handler også om at komme i mål.

Hos Socialdemokratiet mener vi den grønne omstilling alvorligt, og vi vil gøre alt for at trække regeringen i en grønnere retning. Vi har allerede taget store skridt i den rigtige retning, men der er stadig lang vej at gå.

Som medlem af Socialdemokratiet vil du have mulighed for at påvirke politikken og være med til at trække Danmark i en grønnere retning. Du vil være en del af en stærk organisation, der arbejder for en bæredygtig fremtid.

Vil du være med i fællesskabet?

Som intromedlem af Socialdemokratiet bliver du en del af et stærkt politisk fællesskab, der arbejder for at sikre solidariteten, styrke velfærden og gennemføre den grønne omstilling.

Meld dig ind i dag og vær gratis medlem til den 31.12 2024.

Bliv gratis intromedlem

Gå til indmeldelse

Apropos...

Klima

Et grønt foregangsland

Se mere

Miljø

En fremtid med mere natur og en sundere hverdag

Se mere

Erhvervs­uddannelser

Erhvervsuddannelser gør Danmark rigere

Se mere

Landbrug og fødevarer

En fødevareproduktion i balance

Se mere