Gå til sidens indhold

Bliv aktiv i partiet

Som medlem har du mulighed for at være med til at forme partiets og det lokale byråds politik sammen med din lokale partiforening – blandt andet på din forenings møder og arrangementer.

Der foregår rigtig meget i vores 238 partiforeninger. Der er bl.a. debat- og temaarrangementer, generalforsamlinger, 1. maj- og grundlovsdagsarrangementer og kampagner.

Nye medlemmer får et brev fra Socialdemokratiets partikontor, hvor det også oplyses, hvilken partiforening man er tilknyttet.

Du er altid meget velkommen til at kontakte partiforeningens formand eller den medlemsansvarlige – blandt andet for at høre om, hvornår der er møder, debatarrangementer eller kampagneaktiviteter.

Du kan finde din egen kommune- eller partiforening under lokalafdelinger.

Vær med i fællesskabet!

Medlemmerne er rygraden hos Socialdemokratiet.

Som medlem bliver du en del af et stærkt politisk fællesskab, der arbejder for at sikre solidariteten, styrke velfærden og gennemføre den grønne omstilling.

Bliv medlem nu

Gå til indmeldelse

Bliv frivillig i vores internationale projekter

Vi søger altid nye frivillige til Socialdemokratiets internationale projekter. Hvis du har lyst til at engagere dig i projekterne og blive aktiv i det socialdemokratiske solidaritetsarbejde, kan du skrive til Socialdemokratiets internationale konsulent, Iben Merrild: iben.merrild@ft.dk

Socialdemokratiet er engageret i demokratifremmende projekter igennem kapacitetsopbygning med socialdemokratiske partier i Asien og Swaziland gennem projekter støttet af Institut for Flerpartisamarbejde (DIPD).

Gennem direkte støtte til politiske partier har Socialdemokratiet dermed en ny kanal til at fremme demokrati, solidaritet og lige muligheder verden over.

Læs mere om Socialdemokratiets internationale projekter

Støt Socialdemokratiet

Som ny i partiet står du sikkert med overvejelser om, hvor du kan bruge dine kræfter. Samtidigt er du måske i tvivl om, hvor meget tid du kan bruge.

Lige meget hvad er du vigtig i forhold til at støtte det socialdemokratiske projekt.

Uanset om du har 5 minutter, 10 minutter eller en hel aften, er der masser af ting, du kan gøre for at blive en aktiv socialdemokrat.

5 MINUTTER: STØT OS PÅ DE SOCIALE MEDIER

Giv et like til Mette Frederiksen og følg formandens gøren og laden.

Giv et like til Socialdemokratiet og bliv opdateret med de vigtigste kernesager.

10 MINUTTER: GIV DIG TIL KENDE

Fortæl dine venner på Facebook, at du er blevet medlem af partiet. Og fortæl dem, hvorfor du har valgt at melde dig ind, eller hvad du særligt brænder for.

1 TIME: HVERV EN VEN

Vi vil altid gerne være flere i fællesskabet, så hvis du har en ven, ægtefælle eller kollega, som trænger til et lille skub for at blive socialdemokrat, kan du få dem til at melde sig ind her.

1 AFTEN: MØD ANDRE SOCIALDEMOKRATER

Giv et kald til din lokalformand og kom med til det næste møde i din partiforening. Find din lokalafdeling her.

VIL DU STØTTE PÅ EN ANDEN MÅDE?

5, 10 eller 100 kroner - du kan altid støtte Socialdemokratiet på MobilePay: 36312

Vil du være med i fællesskabet?

Som intromedlem af Socialdemokratiet bliver du en del af et stærkt politisk fællesskab, der arbejder for at sikre solidariteten, styrke velfærden og gennemføre den grønne omstilling.

Meld dig ind i dag og vær gratis medlem til den 31.12 2024.

Bliv gratis intromedlem

Gå til indmeldelse