Gå til sidens indhold

Internationalt arbejde

Socialdemokratiske partier overalt i verden samles om værdier som demokrati, menneskerettigheder, solidarisk fordeling af goder og fredelig sameksistens.

Derfor er Socialdemokratiet også en del af en international bevægelse og har en lang tradition for international aktivisme og erfaringsudveksling. Institut for Partier og Demokrati (DIPD) blev oprettet på socialdemokratisk initiativ i 2011 med det formål at styrke og udvide den danske demokratistøtte.

Gennem direkte støtte til politiske partier fik Socialdemokratiet dermed en ny kanal til at fremme demokrati, solidaritet og lige muligheder verden over. Denne mulighed har vi grebet, og vi er i dag engageret i demokratifremmende projekter igennem kapacitetsopbygning med socialdemokratiske partier i Burkina Faso, Swaziland og regionalt i Asien.

Du kan læse om projekterne her.

Foruden vores internationale partiprojekter under DIPD er Socialdemokratiet engageret i en række internationale samarbejder, hvor de vigtigste er:  

Vil du være med i fællesskabet?

Som intromedlem af Socialdemokratiet bliver du en del af et stærkt politisk fællesskab, der arbejder for at sikre solidariteten, styrke velfærden og gennemføre den grønne omstilling.

Meld dig ind i dag og vær gratis medlem til den 31.12 2024.

Bliv gratis intromedlem

Gå til indmeldelse