Vibeke Westh, Frederiksberg kredsene

"Min kat Pjuske har det med at gemme sig de særeste steder i huset, så jeg er tit på (s)kattejagt. Sidst fandt jeg hende i kassen til min symaskine, som jeg netop havde brugt."

Vibeke Westh, opstiller for Frederiksberg kredsene

57 år

Bor på Frederiksberg

Uddannelse:

  • Sygeplejerske

Beskæftigelse:

  • Kvalitetskonsulent i administrationen på Bornholms hospital

 

POLITISK ERFARING

  • Tidligere valgt kredsformand og amtskredsformand for sygeplejerskerne i Hovedstaden

  • Tidligere formand for FTF-H og sundhedskartellet i Hovedstaden Valgt til Coops landsråd

  • Steering committee EFNNMA i WHO Europa IRMA’s medlemsudvalg om bæredygtighed Bestyrelsesmedlem i UNICEF Danmark Bestyrelsesmedlem i ”Kvindeøkonomien” Landsdækkende Netværk om bekymrende skolefravær

  • Advisory Board medlem i TUFH- international organisation

 

HVEM ER JEG?

Jeg er et meget netværkende og politisk aktivt menneske, som er optaget af at være med til at gøre verden til et bedre sted og finde løsninger på vores velfærdsområder, uddannelse og klimaet. Jeg er meget nysgerrig for at deltage i mange forskellige sammenhænge med troen på, at fællesskaber kan løfte dagsordner, og vi sammen kan være noget for hinanden som mennesker. Jeg er mor, gift og elsker samværet i familien og vennekreds med hygge.

Jeg nyder kunst, kultur og teater og er vild med cykelture ud i det blå for at nyde naturen. Jeg rejser ud i verdenen for at opleve og besøge venner.

 

MIN POLITIK

Livet forpligter!

Mit liv har altid været fyldt med politik. Hvordan kan vi gøre verdenen til et bedre sted at være, skabe lighed, sikre ordentlige sundhedsvæsener og uddannelsesmuligheder. Sådan er det ikke i dag, og derfor stiller jeg stiller op til regionsrådsvalget 2021.

Vi skal udvikle bæredygtige fællesskaber med løsninger. Vores velfærdssamfund er under et massivt pres, og klimakrisen er her allerede nu. Vi ser store udfordringer forude og et voldsomt presset sundhedsvæsen, hvor der skal sikres ressourcer og udvikling til personalet.

 

MINE MÆRKESAGER

  • Sundhedsvæsenet tilgængeligt for alle.

  • Medicin priser skal ned.

  • Høj faglighed og ordentlige arbejdsforhold er forudsætningen for det bedste sundhedsvæsen for patienterne.

  

FØLG MIG PÅ

Facebook: www.facebook.com/vibeke.westh.3

Instagram: www.instagram.com/vibekewesth/

LinkedIn: www.linkedin.com/in/vibeke-westh-56718331/