Brian Høier, Tårnbykredsen

"Jeg vandt i 2003 sølv ved Københavnsmesterskabet for begyndere i vægtløftning."

Brian Høier, opstiller for Tårnbykredsen

36 år                                  

Bor i Tårnby         

Uddannelse:

  • Sygeplejerske

Beskæftigelse:

  • Den Ambulante Psykiatri, F-ACT, på Psykiatrisk Center Amager

 

POLITISK ERFARING

  • Formand i Kastrup Partiforening

 

HVEM ER JEG?

Jeg bor med min hustru og to børn i en 4-værelses lejlighed i Tårnby. Vi nyder også at bo i vores kolonihave på Vestamager. Jeg er en aktiv person og er vant til at have mange jern i ilden. Fritiden får jeg til at gå med familielivet kombineret med at spille oldboysfodbold, dyrke crossfit og spille golf indimellem.

Altid har jeg følt mig som socialdemokrat og er blevet præget helt fra lille af mine forældre, som boede i Kastrup, samt vores genbo, tidligere borgmester i Tårnby, Torkild Feldvoss. Det var derfor et oplagt valg for mig at melde mig aktivt ind i partiet.

 

MIN POLITIK

Nuværende medlem i Regionsrådet, Erik Gregersen, har inspireret mig til at stille op som kandidat, og jeg føler, at jeg har et rigtig godt kendskab til Region Hovedstaden via mit arbejde. Jeg er uddannet sygeplejerske og har arbejdet i Region Hovedstaden siden 2009. Hvis jeg bliver valgt til Regionsrådet, vil det ligge mig nært at kæmpe videre for en forbedring af arbejdsmiljøet for vores sundhedspersonale. Jeg vil også kæmpe for en bevarelse af Amager Hospital.

Klimamæssigt bør vi fastholde den ambitiøse kurs, som allerede er lagt fra regionens side. Vores hospitaler og den kollektive trafik skal følge med den nuværende grønne omstilling. Det skal være lettere tilgængeligt for hele regionen at benytte sig af den kollektive transport.

 

MINE MÆRKESAGER

  • Bedre arbejdsmiljø for vores sundhedspersonale.

  • Forebyggelse af ulighed i sundhed.

  • Udvidelse af det trafikale netværk på tværs i regionen.

 

FØLG MIG PÅ

Facebook: www.facebook.com/Brian-H%C3%B8ier-i-Regionsr%C3%A5det-2021-29174239259