Januar


Onsdag, 6 jan 2021

Lars Gaardhøj er ny spidskandidat for S til regionsrådet i Hovedstaden

Socialdemokratiet i Hovedstaden har valgt den erfarne gruppeformand Lars Gaardhøj som ny spidskandidat til efterårets regionsrådsvalg. Lars Gaardhøj køres dermed i stilling mod posten som ny regionsrådsformand, efter at Sophie Hæstorp Andersen er blevet spidskandidat til Overborgmesterposten i København.


Fredag, 15 jan 2021

Falske selvstændige bruges til social dumping - og det skal stoppe!

Flere og flere virksomheder hyrer falske selvstændige ind i stedet for at ansætte deres medarbejdere som lønmodtagere. På den måde kan virksomhederne nemlig slippe for at betale løn under sygdom, feriepenge og pension. Marianne Vind sidder i Europa-Parlamentet og forklarer i dette indlæg, hvordan denne form for social dumping kan stoppes.


Fredag, 15 jan 2021

Fødeområdet - fup, fakta og diverse påstande

Der er lige nu stærkt fokus på fødeområdet og skriverier om, hvad vi socialdemokrater i Region Hovedstaden mener og vil. Blandt andet påstår DF, at vi står bag et forslag om at sende førstegangsfødende på Hvidovre Hospital hjem få timer efter fødslen. Det er simpelthen ikke rigtigt!


Torsdag, 28 jan 2021

Region Hovedstadens psykiatri halter bagefter. Eller gør den?

Det er i hvert fald det indtryk man let kan få, hvis man kun bygger sin opfattelse på den retorik, som ofte anvendes i pressen, radio og TV. Især når debatten spores ind på Region Hovedstadens Psykiatri (RHP).


Torsdag, 28 jan 2021

Nye penge sætter turbo på udviklingen i Region Hovedstadens Psykiatri

50 nye recovery-mentorer skal skabe håb for psykiatriske patienter, flere hænder på de psykiatriske intensive afsnit, socialsygeplejersker og socialoverlæger, Herbergs betjening og flere midler til Børne-unge psykiatrien er blot et lille udsnit af de mange nye tiltag i psykiatrien, som blev resultatet af årets budgetforlig i Region Hovedstaden.