Vær med

Frivillig Politik er en del af hverdagen, og derfor kører mine politiske aktiviteter ikke kun under valgkampene, men også til hverdag. Og hvis du har lyst til at støtte mig, er der mange muligheder for det.


Arranger et møde

Du kan bidrage med at deltage aktivt med eksempelvis at arrangere møde med mig på din arbejdsplads, i din forening eller dit uddannelsessted. Jeg tilbyder desuden at komme ud og holde et foredrag om et emne, som I finder særligt interessant.

 

Under mit politiske arbejde kan du se, hvilke politiske emner jeg beskæftiger mig med, men hvis du skulle være interesseret i et andet oplæg, er du velkommen til at skrive det.

 

Cafésalon - Politik i øjenhøjde

Har du lyst til at høre lidt om mine politiske visioner, er du velkommen til at invitere mig til ‪café-salon, hvor du giver kaffen, og jeg tager kagen med. Du skal blot invitere 5-10 venner/naboer med og afsætte et par timer til politisk samtale i øjenhøjde.

 

Tag et emne op

Jeg holder meget af inputs fra de borgere, som jeg blandt andet træffer beslutninger på vegne af. Hvis der er en sag, som du synes, at jeg burde kigge nærmere på, så tøv ikke med at kontakte mig.

 

Bliv medlem

Derudover er du også velkommen som medlem i min lokale partiforening, hvor du blandt andet kan deltage i møder og arrangementer, hvor jeg også deltager. Endelig kan du på den måde blive knyttet til den næste valgkamp, hvor vi skal kæmpe for at få regeringsmagten igen.