En hovedstad for alle

Renere luft og flere billige boliger i København København er en storby med alt, hvad det indebærer af mangfoldighed, liv og muligheder. Men samtidig skal vi sikre grundlæggende gode vilkår for at bo i byen.

Yildiz Akdogan er ude som Natteravn

Derfor skal flere almene boliger og bedre miljø være øverst på dagsordenen for København.

 

Flere almene boliger i København

Jeg tror på, at fællesskabet i København er stærkest, når mennesker fra alle samfundslag bor sammen, går i skole og handler ind sammen. I København skal vi sikre, at der er plads til både ressourcestærke familier, studerende og helt almindelige lønmodtagere.

  

Det er ikke nemt at sikre – men det er utrolig vigtigt. Hvis vi skal fastholde det stærke fællesskab i København, skal vi satse på flere almene boliger. Det gælder i særlig grad i de nye bydele.

 

Med almene boliger sikrer vi, at alle samfundslag får mulighed for at bo i København. Det har regeringen arbejdet målrettet for. Men indsatsen er ikke slut - for en blandet by er afgørende for et tolerant og stærk fællesskab.

 

Renere luft

København har brug for renere luft. Hvert år dør alt for mange københavnere på grund af luftforurening. Det er på ingen måde acceptabelt. Det er helt nødvendigt, at vi tager hånd om problemet og arbejder for et bedre miljø med renere luft i København.

Som Københavnere skal vi ikke acceptere luftforureningen og dens konsekvenser.

Yildiz Akdogan