Mød Per

Per Frost Henriksen er folketingskandidat for Socialdemokratiet i Fredensborgkredsen i Nordsjællands Storkreds.


Per Frost Henriksen har siddet i byrådet siden 1990 - først i Karlebo og nu i Fredensborg Byråd. Omdrejningspunktet har været ledelse, økonomi, fritid og idræt. Nu er han formand for Børne- og Skoleudvalget. Han er gruppeformand for den 10 mand store socialdemokratiske byrådsgruppe i Fredensborg Byråd.

Han er uddannet revisor, har voksenpædagogisk grundkursus, tillidsmandsuddannelse, åben uddannelse på Journalisthøjskolen og har læst skat på Forvaltningshøjskolen.

Per har siden 2007 været formand for DGI Nordsjælland, der har 130.000 idrætsaktive medlemmer, ligesom han sidder i DGI’s hovedbestyrelse. Per er også næstformand i VisitNordsjælland og medlem af Rungsted Gymnasiums bestyrelse.

Per Frost Henriksen har været medlem af HK siden 1977, arbejdet i blandt andet Revisionsinstituttet som registreret revisor og i Fagforbundet Træ-Industri-Byg som a-kasse-specialist.

Han er gift med Anne Meisner og har fem bonusbørn og seks bonusbørnebørn.

Per Frost Henriksen et foreningsmenneske, der sætter fællesskab og medmenneskelighed højt. Blandt andet derfor har han virket og haft et utal af tillidshverv i mange foreninger.

 

Mærkesager


Kontakt