Mød Erik

Erik Lauritzen er borgmester i Sønderborg Kommune. Læs om Erik og hans baggrund.


Født i en landmandsfamilie var det liberale landbrugserhverv den oplagte løbebane for mig. I vores familie har politik og samfundsforhold altid været på dagsordenen. Jeg har dog aldrig været i tvivl om, at de socialdemokratiske grundholdninger er dem, der bærer os igennem.


Min hustru og jeg fik gode oplevelser og nogle dyrt købte erfaringer som gårdejere og plejeforældre, inden det kapitel sluttede. Jeg skiftede til rådgivningsbranchen og sidst til lærer på Gråsten Landbrugsskole. I alle årene har det frivillige foreningsarbejde fyldt mine ledige timer. Først i idrættens verden, inden det så blev til politik.

 

Bente og jeg bor nu i Blansskov, hvor jeg blev født for 57 år siden. Bente er efterlønner og gør det muligt for mig at være fuldtidspolitiker. Fritiden er nu til havearbejde, vores dejlige børn og børnebørn og så til os selv på rejser ud i den spændende verden.

 

Fire år som borgmester i Sønderborg Kommune har bare givet mig mod på mere. Jeg føler mig i dag godt rustet til at stå i spidsen for organisationen og for et byråd, der vil fortsætte den gode udvikling, vi har igangsat.

 

Se mine mærkesager
Kontakt mig