Mød Alexander


Jeg tror på, at fællesskabet er vores største styrke. Det fællesskab vi møder i skolen, på arbejdspladsen eller i foreninger over hele landet. Jeg er socialdemokrat fordi jeg mener, at Danmark kun bliver bedre når vi tager ansvar for hinanden og sikrer de bedste betingelser for et godt liv for alle, uanset hvilken baggrund du kommer fra.


Drevet af retfærdighed
Jeg er drevet af en stærk retfærdighedsfølelse. Det er den indignation, der har vækket mit politiske engagement. Der er brug for politikere, der råber op når forholdende for vores børn ikke er i orden, når arbejdslivet slider mennesker ned og social dumping presser vores arbejdsvilkår, når grådigheden får lov til at tage over og når de mest udsatte borgere ikke får den rette hjælp.


Om mig
Jeg er født og opvokset i Esbjerg og er den ældste i en søskendeflok på tre. I dag er jeg bosat i det skønne Skibhuskvarter i Odense. Jeg har en bachelor i erhvervsøkonomi og virksomhedskommunikation, været forbundsformand for Danmarks Socialdemokratiske Ungdom og når jeg ikke bruger min tid på politik eller passer mit arbejde, sætter jeg pris på gode oplevelser med venner og familie. Det er sådan jeg bedst slapper af.


En stærk stemme
Du kan regne med, at jeg vil være en stærk stemme for dig på Christiansborg. Jeg vil slå i bordet for Fyn. Sætte fynske problemstillinger på dagsordenen og skabe resultater ved forhandlingsbordet. Uanset, om vi taler om investeringer i den fynske infrastruktur, arbejdet for flere lære- og elevpladser eller kampen mod grådigheden i finanssektoren, så kan du regne med mig. Vi kan sammen udvikle et stærkere Fyn og et bedre Danmark.