Gå til sidens indhold

Praktikant i kampagneafdelingen

Bliv praktikant i Socialdemokratiets kampagneafdeling

Er du interesseret i politiske kampagner?

Har du forståelse og interesse for digital kommunikation?

Har du et gå-på-mod der er større end de fleste?

Kan du svare ja til de tre ovenstående spørgsmål, skal du fluks sende en ansøgning om at blive praktikant i kampagneafdelingen i forårssemesteret 2022. For så er du en oplagt kandidat til vores praktikprogram med en erkendtlighed på op til 18.000 kr.

Om stillingen

Praktikforløbet bliver skræddersyet til dig og din profil.

For os er det vigtigt, at du under praktikforløbet får erfaringer og tilegner dig evner, som du kan bruge i din fremtidige karriere.

Der kommer til at være et højt tempo, hvor du får muligheden for at kaste dig over mange elementer af kampagnearbejdet i et politisk parti. Det afhænger både af dine interesser – og kvalifikationer. Det kan være, du er god til digital kommunikation og ser en fremtid indenfor det felt. Det kan også være, at du er interesseret i at lave videoer/grafikker – eller at du allerhelst vil udvikle kampagner fra A til Z. Det kan også være, at du interesserer dig for organisering og koordinering, som er en afgørende kampagnedisciplin.

Muligheder er der nok af. Du skal bare være villig til at gribe dem.

I et politisk parti er der en omskiftelig hverdag, og der vil altid være masser af opgaver at kaste sig over.

Om dig

Du går på en videregående uddannelse. Hvad den hedder er vi mindre interesseret i. Men det har formentlig noget at gøre med kommunikation.

Derudover skal du trives i en kreativ afdeling, hvor alle har meninger og holdninger til dit arbejde. Og hvor det forventes, at du også har holdninger til dine kollegers arbejde. Tempoet er højt. Også for højt nogle gange. Det skal du ikke bare kunne være i. Det skal du elske.

Vi tilbyder

Vi tilbyder en praktikplads, hvor du får mulighed for at udvikle dine kompetencer inden for politiske kampagner. Du kommer til at lære en masse i Danmarks dygtigste, politiske kampagneafdeling. Vi forsøger hele tiden at udvikle os. Og det skal du hjælpe os med. Du vil få en spændende hverdag i et engageret miljø på Christiansborg.

Ansøgning

Ansøgningen sendes til s.praktikanter@ft.dk. I emnefeltet skrives navnet på afdelingen samt det ønskede semester, f.eks.: ”Kampagneafdelingen, forår 2022”.

Ansøgningen samles i én pdf indeholdende:

  • Motiveret ansøgning
  • CV
  • Karakterudskrift
  • Relevante anbefalinger, udtalelser og referencer

Det er en forudsætning, at praktikforløbet kan meritoverføres til en relevant videregående uddannelse. Der vil være mulighed for fleksibilitet i forbindelse med eksamener og universitetsopgaver.

Ansøgningsfrist

  • Forårssemesteret 2022: 31. oktober 2021

Ansøgninger modtages løbende, og der vil løbende blive afholdt samtaler.

Netværk og socialt sammenhold

Du bliver en integreret del af det socialdemokratiske hold, der til dagligt er med til at forme fremtidens Danmark med afsæt i partiets mål og visioner. Som praktikant bliver du automatisk medlem af Socialdemokratiets studenter- og praktikantforening ”S-tudenter”, der er drevet frivilligt af partiets studenter og praktikanter.

Som praktikant bliver du også en del af Socialdemokratiets alumnegruppe, som består af nuværende og tidligere praktikanter. Her vil du løbende blive inviteret til alumnearrangementer, netværksmøder, sociale events og andre arrangementer i Socialdemokratiet.