Gå til sidens indhold

Piccolo/­piccoline til medlems­teamet

Socialdemokratiet søger piccolo/piccoline

Kunne du tænke dig et picco-job på Christiansborg, hvor du kan yde førsteklassesservice til Socialdemokratiets medlemmer, frivillige, tillidsvalgte og borgere? Så er du måske vores nye piccolo/piccoline til medlemsteamet.

Om stillingen

Som piccolo/piccoline kommer du til at indgå i vores medlemsteam, der i samarbejde yder en stor indsats for den gode medlemsoplevelse. Du kommer til at være den første som medlemmer, frivillige, tillidsvalgte og borgere møder, hvad enten det er i telefonen eller på mailen. Du vil nemlig være den primære til at besvare opkald på vores hovednummer, besvare mails i fællespostkassen og derudover være en stor hjælp til at få hverdagen i medlemsteamet til at hænge godt sammen. Derudover kommer du til at bistå med en masse forskellige ad-hoc opgaver, hvorved to dage aldrig vil være ens.

Som piccolo/piccoline vil du bl.a. få ansvar for:

 • Bevarelse af telefonopkald på partiets hovednummer
 • Håndtering og distribuering af mails i vores fællespostkasse
 • Diverse printopgaver og arkivering
 • Mindre researchopgaver
 • Diverse forefaldende serviceopgaver

Om dig

Vi forestiller os, at du er færdig med gymnasiet eller en tilsvarende uddannelse. Erfaring med lignende arbejde er en fordel, men ikke en forudsætning.

Vi lægger desuden vægt på, at du:

 • Motiveres af at levere den bedst mulige service
 • Er serviceminded og løsningsorienteret
 • Er udadvendt og har stærke samarbejdsegenskaber
 • Tager ansvar for opgaver og kan arbejde selvstændigt 
 • Er struktureret og omhyggelig i din måde at arbejde på
 • Er stærk til skriftlig formidling
 • Trives i en hverdag med mange forskellige opgaver

Vi tilbyder

Vi tilbyder en varieret hverdag i et engageret miljø præget af holdånd og kampgejst, og hvor der er kort fra tanke til handling. Du får gode kolleger, et bredt netværk, kommer til at lære Christiansborg grundigt at kende indefra og får desuden et stort kendskab til vores sekretariat og partiorganisationen. Vi er en arbejdsplads præget af gensidig fleksibilitet, hvor det er muligt at forene arbejde med aktivt fritidsliv.

Ansøgning og yderligere informationer

Stillingen er tidsbegrænset (35 timer om ugen) med tiltrædelse d. 3. januar 2022 og fratrædelse d. 31. december 2022. Du ansættes i henhold til gældende overenskomst med HK.


Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at ringe til HR- og administrationschef Susanne Kassentoft Baudier på 61 62 31 89 eller piccoline Emilie Burchall på 61 62 53 89.

Ansøgning, CV samt relevante dokumenter samles i én pdf-fil og sendes til sansogninger@ft.dk. I mailens emnefelt skrives ”Piccolo / piccoline til medlemsteam”. Ansøgningsfristen er fredag d. 12. november kl. 12. Samtaler forventes afholdt i uge 46.

Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge stillingen uanset alder, køn, etnicitet, seksuel orientering, handicap eller religion.

Socialdemokratiet har i dag 49 medlemmer af Folketinget, mere end 900 regionsråds- og kommunalpolitikere og godt 33.000 medlemmer. Socialdemokratiets samlede sekretariat består af omkring 80 medarbejdere og har til huse på Christiansborg.