Gå til sidens indhold

Organisationskonsulent

Organisationskonsulent til Socialdemokratiet

Har du en stærk forretningsforståelse, som du kan omsætte til organisationsudvikling og konkret projekt- og forandringsledelse? Kan du formulere strategier, indstillinger og afrapporteringer til en politisk ledelse? Trives du som vejleder og facilitator for tillidsvalgte i deres arbejde? Så er du måske vores nye organisationskonsulent.

Om stillingen

Du vil organisatorisk blive en del af Socialdemokratiets organisations- og uddannelsesafdeling, hvor omdrejningspunktet er udvikling af den socialdemokratiske partiorganisation. Du vil indgå i et team, der understøtter vores tillids- og folkevalgte i at skabe de bedst mulige resultater. Vi søger en fagligt velfunderet konsulent, der kan optimere og øge værdien af et medlemskab hos Socialdemokratiet samt sikre en bæredygtig organisationsudvikling, der giver plads til alle. Nogle af vores væsentligste udfordringer er klassiske foreningsudfordringer som f.eks. rekruttering og fastholdelse af nye medlemmer, etablering af uddannelses- og informationstilbud med afsæt i frivillige kræfter og behov for at forenkle de mange opgaver, der er forbundet med at påtage sig et frivilligt ansvar.

Dine arbejdsopgaver kan bl.a. bestå af:

  • Strategisk organisationsudvikling i overensstemmelse med den daglige ledelse i det socialdemokratiske sekretariat samt hovedbestyrelsens ambitioner og budgetramme
  • Ansvar for konkrete indsatser i den årlige aktivitetsplan som f.eks. medlemsundersøgelse og central indsats omkring modtagelse af nye medlemmer
  • Målrettet indsats for at sikre Socialdemokratiets fortsatte repræsentation i hele Danmark gennem ledelse af partiets frivillige beredskab af undervisere og bistand til konkrete lokalforeninger
  • Kommunikationsstrategi i forbindelse med rekruttering af nye medlemmer gennem fysiske materialer og SoMe annonceringer

Om dig

Vi ser gerne, at du har en relevant akademisk uddannelse på kandidatniveau, og vi forestiller os, at du har erfaring fra en politisk ledet organisation eller frivilligt båret organisation.

Vi lægger generelt vægt på følgende kompetencer:

  • Har en stærk faglig profil med interesse inden for organisationsudvikling
  • Er god til at skabe struktur og bevare overblikket i et til tider travlt arbejdsmiljø
  • Har stærke kommunikative kompetencer og formår at formidle din proces og dine resultater
  • Har et godt kendskab til og sympatiserer med Socialdemokratiets værdier
  • Kan løse opgaver selvstændigt og i fællesskab – alt efter opgavens tilskæring

Vi tilbyder

En alsidig arbejdsdag i et mindre team i et engageret miljø, præget af holdånd og kampgejst, hvor to dage sjældent er ens. Du får gode kollegaer samt et bredt netværk. Vi er en arbejdsplads præget af gensidig fleksibilitet, hvor det er muligt at forene et godt familieliv med et spændende arbejdsliv.

Ansøgning og yderligere informationer

Løn fastsættes i henhold til overenskomst, som forhandles i samarbejde med tillidsrepræsentanten. Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved at rette henvendelse til seniorkonsulent Sara Duus på 61 62 48 98.

Ansøgning vedlagt CV, eksamensbevis og evt. anbefalinger sendes til sansogninger@ft.dk. Skriv ”Organisationskonsulent” i emnefeltet. Ansøgningen skal være os i hænde senest mandag d. 5. december kl. 10. Samtaler finder sted i dagene umiddelbart efter.

 

Socialdemokratiet har i dag 50 medlemmer af Folketinget, mere end 900 kommunalpolitikere og mere end 32.000 medlemmer. Socialdemokratiets samlede sekretariat består af mere end 80 medarbejdere og har til huse på Christiansborg. Sekretariatet er en travl, til tider hektisk arbejdsplads, men er præget af en uformel tone.