Gå til sidens indhold

Kongres 2021

Information om Socialdemokratiets kongres

Socialdemokratiets kongres i 2021 finder sted den 18.-19. september i Aalborg Kongres & Kultur Center. 

Kongressen er partiets lovgivende og i alle forhold øverste myndighed. Foruden politiske og organisatoriske beretninger vil årets kongresprogram være præget af, at Socialdemokratiet i 2021 kan fejre 150 års jubilæum, at der til november er kommunal- og regionsrådsvalg og at partiet er i gang med arbejdet med en nærhedsreform af den offentlige sektor.

COVID-19

Afviklingen af kongressen vil ske efter de til hver en tid gældende restriktioner og anbefalinger ift. covid-19. Der tages således også forbehold for ændringer i kongresprogrammet.

Kongresforslag

Det er muligt at indsende forslag til kongressen. Forslag skal vedtages af en kompetent forsamling og være Hovedbestyrelsen i hænde senest to måneder før kongressens åbning, dvs. den 18. juli 2021.

Tilmelding

Når du har modtaget en invitation som delegeret til kongressen skal tilmeldingen ske via S-Aktiv. For foreninger, kredse og fællesledelser gælder det, at formanden skal tildele de delegerede en udvalgsfunktion i S-Aktiv og herefter modtager de delegerede en invitation pr. email.

Første gang på kongres?

For delegerede, der er på kongres første gang, arrangerer vi et online intromøde inden kongressen. Det afholdes online i ugen op til. Nærmere information vil følge.

Kongresgebyr

Kongresgebyret er 1975 kr. pr. delegeret. Heri er både lørdagens kongresmiddag og hotel inkluderet. Kongresgebyret er et solidarisk gebyr, som betales af alle delegerede, uanset om den enkelte delegerede skal bruge hotelværelse eller ønsker at deltage i kongresmiddagen.

Frist for afmelding til kongressen er søndag den 8. august. Herefter er det ikke længere muligt at refundere kongresgebyret.

Praktiske informationer

De væsentligste informationer til udprint kan findes her.

Læs mere om vigtige datoer frem mod kongressen her.

Læs mere om kongressens program her.

Læs mere om hoteller og overnatning her.

Læs mere om forplejning og restauranter her.