Velkommen til Socialdemokratiet i Nyborg

Vi kan alle gøre lidt eller meget for at skabe et mere retfærdigt samfund, hvor der tages hånd om de svage, og hvor vi sikrer en bedre fremtid for kommende generationer.

Socialdemokratiet tilbyder et verdensomspændende, varmt og inspirerende fællesskab.

Vi har brug for at tale med hinanden om fremtidens samfund og om de politiske opgaver, der skal tages fat på i Danmark og i vores kommune.

Som medlem af Socialdemokratiet i Nyborg har du direkte indflydelse på, hvem vi opstiller til byrådet, regionen og til folketinget.

Som medlem inviteres du også indenfor til lokalpolitikernes gruppemøder, hvor medlemmers meninger og erfaringer altid er velkommen. Dato for næste gruppemøde

Vi tilstræber dialog og samvær, gennem både sociale og politiske aktiviteter.
Bestyrelsen afholder arrangement den 19/11 2018, Drop in Mød din bestyrelse se info herom i kalenderen Mød din bestyrelse