Netværk

SIK's netværk er skabt som åbne rum, hvor politikere og medlemmer kan påvirke og inspirere hinanden. - Og de er naturligvis åbne for alle medlemmer.


Medlemsnetværkene er en helt unik mulighed for dig som socialdemokrat til, at engagere dig i lige netop det (eller de) område(r), som står dit hjerte nærmest. Du kan være med i lige præcis det omfang, du har tid og lyst til.

Netværkene er direkte dialog mellem medlemmer og politiker. Det betyder, at du har mulighed for indflydelse på den politik vi fører, men du er selvfølgelig også meget velkommen, hvis du bare er nysgerrig efter at vide mere om et område.

 

Du kommer med i et netværk ved at skrive til netværkslederen for det eller de netværk du er interesseret i. Så modtager du fremover invitationer til alle netværkets arrangementer.

 

Vi har otte netværk:

 

Beskæftigelse- og integrationsnetværket

Netværksleder Christian Ulrich

ulbull@gmail.com

 

Børn- og Ungenetværket

Netværksleder Hans Præstbro

hans@loftmedia.dk

 

Kultur- og fritidsnetværket

Netværksleder Susanne Holtenbang

susanne@holtenbang.dk

 

Socialnetværket

Netværksleder 

Netværket er i øjeblikket ved at skifte Netværksleder. For oplysninger om netværket, kontakt venligst sekretariatet på sekretariat@sockbh.dk

 

Sundhed- og omsorgsnetværket

Netværksleder Joan Jensen

vanlose.jensjoan@gmail.com

 

Teknik- og miljønetværket

Netværksleder Manja Sand

manja.sand@dktv-mail.dk

 

Ligestillingsnetværket

Netværksleder 

Netværket er i øjeblikket ved at skifte Netværksleder. For oplysninger om netværket, kontakt venligst sekretariatet på sekretariat@sockbh.dk

 

Arbejderpolitisk netværk

Netværksleder Thomas Fredsø

thfredsoe@yahoo.dk