Marts


Søndag, 3 mar 2019

Et unge- og campusmiljø

Jeg har i forbindelse med mit virke som bestyrelsesmedlem i Ungdomsskolen været på besøg hos en række ungdomsskoler i Jylland og Fyn. Ungdomsskolen i Høje Taastrup er med til at løfte en stor opgave både med fritidstilbud til de unge på tværs af skolerne, men er også med til at samle nogle af de mest sårbare unge i vores kommune op.


Søndag, 3 mar 2019

Europas sociale oprør er finanskrisens skyld

BREXIT, De Gule Veste, 5-stjernebevægelse og Donald Trump er alle resultater af, at vi ikke har fået ryddet ordentlig op efter finanskrisen. Økonomien er er blevet stabil, men de politiske konsekvenser af at både økonomien og politikken svigtede borgerne, ser vi i denne tid.


Mandag, 11 mar 2019

B, DF, og C nej til en uvildig undersøgelse af vores plejecentrer er demensegnede

Det er altså vildt at de borgerlige partier ikke vil bruge 77.000 kroner på en uvildig analyse. Michael Ziegler sad sågar i byrådssalen og fortalte han havde været i praktik på kommunens demensplejecenter Kløverhuset, hvor en aftenvagt havde sat en plastikkop på en beboers dør, fordi aftenvagten derved kunne høre, hvis beboeren åbnede døren


Mandag, 11 mar 2019

Redaktøren takker af - ny informationssekretær søges

Redaktøren er blevet formand for Seniorrådet og genopstiller derfor ikke som informationssekretær på den kommende generalforsamling. Så nu er en spændende funktion ledig i partiforeningen, som kalder på en engageret person, der gerne må have flair for IT og skriftlig kommunikation på nettet.


Søndag, 17 mar 2019

Høje-Taastrup i udvikling

Vi har en kommunen i rivende udvikling, og udviklingen bliver ikke mindre i årene der kommer, men det er en udvikling der kræver politisk retning og styring, spørgsmålet er hvilken retning, man ønsker.


Søndag, 24 mar 2019

Sådan kan du hjælpe i valgkampen

Den kommende valgkamp ligger lige om hjørnet og bliver både spændende, sjov og helt afgørende for at sikre, at Høje-Taastrup også efter valget har en socialdemokratisk repræsentant på Christiansborg og ikke mindst at vi får en ny regering og en ny kurs for Danmark.


Søndag, 31 mar 2019

Kommunens nye affaldsordning

Høje-Taastrup kommune skal til at indføre ny affaldsordning. Det er dog ikke en opgave som pludselig er kommet som et lyn fra en klar himmel. Vi har kendt udfordringen længe, men valgt at træde lidt vande på beslutningen, og ladet andre kommuner gå forrest i udvikling og udrulningen af nye affaldsordninger, ud fra devisen, at alle kommuner ikke behøver at eksperimenterer samtidigt.


Søndag, 31 mar 2019

Hvem er jeg, og hvorfor stiller jeg op til EU-Parlamentet?

Jeg er 45 år og har været medlem af partiet i 26. Jeg bor i Rudersdal i Nordsjælland med min mand Jakob, som jeg mødte for 25 år siden i DSU. Vi har 3 store børn. Ved sidste kommunalvalg blev jeg 1. suppleant til kommunalbestyrelsen i Rudersdal. De sidste 10 har jeg arbejdet med kundeservice og salgssupport på dansk, engelsk, tysk, fransk og italiensk. Jeg stiller op til EU-Parlamentet, fordi jeg mener, at jeg som privatansat kvinde fra Nordsjælland har noget nyt at byde ind med.