September


Søndag, 2 sep 2018

Høje-Taastrup bliver snydt - igen

Ud af det blå har regeringen valgt at skære 25 mio. kr. af en pulje, der årligt fordeles mellem primært vestegnskommunerne. I stedet skal pengene føres tilbage til de mere velhavende kommuner i Nordsjælland. Det er uhørt og aldrig set før.


Søndag, 9 sep 2018

Nyt ungecenter i kommunen

Formanden skriver: I Tårnby Kommune har de for nyligt genindført 1 times vejledning pr. elev i 9. og 10. klasse fra efteråret 2018. Denne model bør vi se på, og vi bør allerede sætte ind med øget uddannelsesvejledning allerede fra 8. klasse og til eleverne forlader folkeskolen.


Lørdag, 15 sep 2018

Taastrup Hovedgades fremtid

Igennem snart mange år har der været stor debat om Taastrup Hovedgade. Mange borgere udtrykker på den ene side stor begejstring for vores hovedgade, som er helt unik på Vestegnen. På den anden side er der også blandt mange enighed om, at den ikke fungerer helt som det var ønsket


Søndag, 23 sep 2018

Hvad skal det dog til for?

Jeg mener, at det er vigtigt at S og R og venstrefløjen enes om mest muligt for at sikre den danske velfærdsmodel bedst muligt. Det er mellem disse partier, der eksisterer fælles holdninger om det allermest vigtige for vort samfund og vores verden – en langt mere ambitiøs indsats for at redde klimaet og realisere en udvikling, der er både socialt, miljømæssigt og økonomisk bæredygtig


Lørdag, 29 sep 2018

Alle børn skal med

Jeg tror at rigtig mange danskere vil være enige i vores budskab om lige muligheder og en god start på livet til alle. Derfor glæder jeg mig til at tage snakken om emnet med borgerne her i Høje-Taastrup i den kommende tid og høre, hvad de tror der skal til, for at vi kan få alle børn med, både her i Taastrupkredsen og i resten af landet.