September


Søndag, 3 sep 2017

Omsorg eller mangel på samme

Der opleves flere tilfælde på vores plejecentre, hvor beboerne glemmes / svigtes. Nogle kommer ikke i seng om aftenen før en tilfældig ansat i natgruppen kommer forbi.....


Søndag, 3 sep 2017

En forspildt chance

Hvis man var i tvivl om der var forskel på rød og blå i dansk politik, så er man det vist ikke længere efter at regeringen i denne uge fremlagde sit bud på en skattereform.


Søndag, 10 sep 2017

Nej til flere spilleautomathaller

Vi Socialdemokrater mener, at flere gevinstgivende spilleautomathaller vil øge risikoen for ludomani blandt borgerne og dermed skabe mange økonomiske udfordringer for den enkeltes familie og for kommunen som helhed.


Søndag, 10 sep 2017

Et varmt efterår

Lad os stoppe beskæringen af vores sundhedsvæsen! Lad os bruge flere penge på vores ungdomsuddannelser og stoppe den kedelige udvikling, hvor den unge generation af i dag er dårligere uddannet end den foregående!


Mandag, 11 sep 2017

Pressemeddelelse: Fritid og kultur

Socialdemokratiet går til valg på at ville skabe et Kultur- og foreningsliv, der skaber glæde, fællesskab og tryghed - Kommunen har ansvaret for at skabe de optimale rammer, så folk har muligheden for at være en del heraf.


Fredag, 15 sep 2017

Vi skal have alle med

Det er vores fælles ansvar, at vi sørger for, at flest muligt kan opkvalificere og efteruddanne sig, hvis de ønsker det. Sådan sikrer vi, at vores arbejdsstyrke også i fremtiden er i verdensklasse, og at så mange danskere som muligt forbliver en del af arbejdsmarkedet


Fredag, 15 sep 2017

Ungdomskriminaliteten skal forebygges

Problemet med unge, der frekventerer bander, skal bekæmpes på to måder: Ved at politiet er til stede og slår hårdt ned, når der sker ulovligheder, og ikke mindst ved at kommunerne sørger for, at færrest mulige føler sig til tiltrukket af bander og deres aktiviteter.


Søndag, 24 sep 2017

Deltager kommunen i løndumping?

Jeg har ved flere lejligheder haft kontakt med lokale håndværkere, som synes at de har svært ved at få arbejde for Høje-Taastrup kommune. Det kunne derfor være rart at få oplyst, hvor mange af de kommunale arbejdsopgaver der procentvis bliver udbudt til lokale håndværkere.


Søndag, 24 sep 2017

En fælles indsats for tryghed på Vestegnen

Det er ikke hver dag at 11 borgmestre fra forskellige partier sætter sig sammen og skriver et fælles brev. De fleste tilsidesætter kun parti- og kommune-skel, når der virkelig er noget på spil. Ikke desto mindre var det netop det, der for nyligt skete, da alle Vestegnsborgmestrene sammen sendte et brev til justitsminister Søren Pape Poulsen (K) med en appel om at sikre mere tryghed og bedre forhold til politiindsatsen i området.