Sabah Abid

Byrådsmedlem

Sabah Abid, byrådskandidat

Sabah Abid, 27 år, Høje Taastrup
Cand.Scient.adm.

 

Tlf. 60 54 28 98, mail: sabahAb@htk.dkFacebook

 

Mit væsentligste politiske måler, at Høje Taastrup kommune bliver en tryg og sikker kommune at bo i, samt at kommunen vil være i stand til at rumme borgernes behov.


Høje Taastrup er en rig kommune på mange forskellige fronter og skal derfor kunne imødekomme vores borgeres skiftende nødvendige behov. Jeg vil arbejde for at kunne være med til at styrke de allerede eksisterende institutioner og væresteder for socialt udsatte i kommunen og de institutioner der har økonomiske eller andre vanskeligheder.


Mit hjerte brænder for de svage i samfundet. De skal have en hjælpende hånd med at nå deres ambitioner, mål og drømme, fordi skæbnen har forladt disse mennesker med enten handicap eller mangel på sociale og økonomiske ressourcer.


Mit hjerte brænder for de ældre og de unge i samfundet, som har brug for støtte og vejledning i deres bestræbelser på at opnå en god og sikker fremtid eller en god alderdom.


Mit hjerte brænder for Høje Taastrup kommune, som jeg ønsker bliver en kommune, der kan rumme alle borgere uanset alder, handicap, køn, social- eller økonomiske baggrund.