Anne Mette Bak

Byrådsmedelm

Anne Mette Bak

Anne Mette Bak, 39 år, Taastrup
Sekretær i Kræftens Bekæmpelse

 

Tlf. 26 85 26 52, mail: AnneBa@htk.dk

 

Jeg har nu 3 års erfaring i byrådet og står med en vision om at borgernes behov er det vigtigste, men at vi også skal være økonomisk ansvarlige. 

Jeg har i min tid i byrådet været med til at arbejde for det nye Rønnevangsstrøg, et nyt klubhus til TFC, at få socialrådgivere ud på skolerne samt at få flere sundhedsplejersker.

 

Samtidig er der stadig behov for at kæmpe videre med bla.:
Tidlig opsporing og forebyggelse hos børn: Hvis et barn oplever vanskeligheder, det kan være i hjemmet eller i institutionen/skolen skal det hjælpes hurtigt .

 

Flere hænder på institutionsområdet: Vores børn skal være i trygge og rolige omgivelser, men det er måske ikke altid roligt, når pædagoger og medhjælpere er for få og må løbe rundt.

 

Udvikling af vores folkeskoler: Vores børn skal trives i skolen og udvikles fagligt, så de bliver klædt på til at tage en uddannelse. 

 

En ordentlig service til vores ældre borgere: De ældre skal støttes og hjælpes, hvis
de får brug for det.


Gode og tilgængelige kulturhuse: Kommunens kulturhuse skal være åbne for alle,

og der skal arbejdes på, at husene bliver mere attraktive, end de har været i de
sidste år.


Tryghed: Vi skal alle kunne færdes trygt i hele kommunen. Jeg er stolt af at være en del af den socialdemokratiske byrådsgruppe, og jeg vil rigtig gerne forsætte i byrådet, hvilket jeg håber på, at få jeres støtte til.