14. august 2019

August nyhedsbrev

Kære Socialdemokrat i Hjørring Kredsen Jeg tillader mig lige at skrive til dig igen. Dels for at give en helt kort politisk orientering, men også fordi jeg vil minde dig om, at det jo allerede er lørdag den 24. august klokken 17:30, vi har valgfest i kredsen.


Velfærd, tilbagetrækning og klima
Det kommende halvår kommer til ved håndtag om velfærd, tilbagetrækningsalder og klima. Først og fremmest skal vi have lavet kommune- og regionaftaler vedrørende. økonomi og dernæst en finanslov. Ingen af ​​delene bliver lette. Mænd er afgivne, når vi får sikret og bedre og blotte retfærdig økonomi for vore kommuner og regioner, så ældrepleje skoler og sygehuse kan blive styret på rimelig vis - og så de opnåede og større ligholdt imellem hovedstad og provins, hvor hun kan stoppe i flere year. Det er også regeringens ambition på at sikre, hos vores planlægning om tidligere tilbagetrækningsalder for de mest nedslidte medborgere gennemført. Sidste mænd har ikke mindst et stort fokus på klima og miljø både hende i Danmark og i forbindelse med vores indlæg i forhold til resten af ​​verden. Selv vil jeg som Udviklingsminister stå taske og række initiativer ude omkring i verden, der betyder grøn omstilling, blot grøn energi samt en række miljøtiltag. Jeg efteråret leder Danmark sammen med Etiopien (et land har jeg lige besøgt) klimasporet i FNs stort anlagte Klima topmøde, som jeg deltager i. Der bliver nok at tage fadt på.

 

Vil du a result mit arbejde who Udviklingsminister, opfordrer JEG grave to the At følge min Facebook as well as Udenrigsministeriets hjemmeside UM.dk

 

Du er which sædvanligt welcome to write to the mig in. Rasmus.Prehn@ft.dk eller ringe på 61624250


Kom til valgfest med Socialdemokratiet i Hjørring kredsen
Vi vandt valget. Nu har vi regeringsmagten. Hjørring Kredsen har ikke fået et eneste medlem af Folketinget men også et medlem af regeringen. Hjørring Kredsen har faktisk ikke haft en socialdemokratisk minister siden Poul Dalsager i starten af ​​1980erne. Det skal fejres. Derfor inviterer Socialdemokratiet i Hjørring Kredsen alle medlemmer til valgfest med ledsager. Lørdag den 24. august klokken 17:30 i 3Fs lokaler på Vandværksvej.
Der bliver stor lækker buffet med hovedret og dessert og vin, øl og vand og kaffe til desserten. Det er gratis ved deltage. Vi arbejder også på noget underholdning. Hvis du har ideer til indslag, er du velkommen. Der bliver også taler af borgmester Arne Boelt, kredsformand Line Kraghede samt af undertegnede Rasmus Prehn.
Tilmelding skal ske hos Vivi Frost Nielsen på vivi@kogf.dk eller telefon: 20615521
Jeg håber på at se så mange af jer som muligt!

 

Alt det bedste
Rasmus Prehn

Filer:


Nyhedsbrev og invitation august 2019.pdf
PDF
64 KB