7. maj 2019

Så er valget udskrevet!!

Se hvad du kan hjælpe med.


Kære medlem
 
ENDELIG! Så er ventetiden overstået - valget er udskrevet, lad os komme godt i gang... SAMMEN!
 
Vi SKAL have en ny regering, der kan føre god socialdemokratisk politik.
Vi SKAL sikre at David Trads bliver valgt, så Furesø og Egedal får en stærk stemme i Folketinget OG vi skal have så mange kandidater valgt i Nordsjælland som muligt.

Valgkamp er faktisk en FEST, både en fest for demokratiet, men også en mulighed for at være med i et fælles projekt SAMMEN med andre.
Det kommer til at kræve at alle bidrager med det de kan. Vi har prøvet det før og vi kan gøre det igen.
Så vi har brug for at DU melder dig så HURTIGT som muligt .-)

PLAKATER
Kan du hjælpe på lørdag den 11. maj, så skriv til Thomas Sture Rasmussen på sture@webspeed.dk
 
GADEMØDER
Hvis du har lyst til at bidrage til gademøder, det være sig de større på centrale steder i Furesø eller mindre lokale, så skriv til Niels på nbd1@furesoe.dk
Du behøver ikke stå forrest, der er masser af andre opgaver, det er sjovt, man møder en masse positive mennesker og man får masser af frisk luft.

UDDELING
Har du mod på at dele ud i dit nærområde, så skriv til:
Lis på Lisbn@outlook.com, Værløse og omegn.
Ursula på ursu.sandberg@gmail.com, Farum og omegn.

ORGANISERING, KOMMUNIKATION, MV.
Har du mod på at deltage i organisering af kampagnen/arbejde i baggrunden (du har måske erfaring fra andre steder), så kontakt kampagneleder Thomas Sture Rasmussen på sture@webspeed.dk
 
HJEMME HOS MØDER
”Hjemme hos møder” er et uformelt møde hjemme hos DIG, hvor David deltager sammen 8-10 (gerne flere) af dine venner, bekendte, naboer, kollegaer eller hvem DU mener kunne have interesse i at få en snak med David. Deltagerne behøver ikke være medlem af partiet. Mødet varer ca. 2 timer og kaffe på kanden er nok - bagværk er velkommen. Er du interesseret i høre nærmere om ”Hjemme hos møde”, så skriv til Eddie på eddimeier@live.dk , så hjælper han dig i gang.
 
Ses vi, det tror vi... der er ingen der vil sidde tilbage når valget er ovre og ægre sig over ikke liiiige at have bidraget med et eller andet...HUSK ALT TÆLLER... SAMMEN ER VI STÆRKE!
 
Bedste hilsner 
kampagnegruppen i Furesø