27. marts 2018

Nye i bestyrelsen

Vi siger velkommen til to "nye" medlemmer Ved den ordinære generalforsamling den 10. marts fik bestyrelsen to nye medlemmer med masser af erfaring.


undefined

Marianne Stendell

 

Jeg flyttede til Furesø kommune for tre år siden, hvor jeg bor i Farum Midtpunkt. Jeg er journalist, og har arbejdet som reporter, som redaktør og som kommunikationschef senest i Copenhagen Capacity, der arbejder for at tiltrække investeringer til Hovedstadsområdet.

 

De seneste 12 år har jeg siddet som regionsrådsmedlem i Region Hovedstaden, og jeg har i denne periode været formand for to udvalg: Udvalget for uddannelse og forskning og udvalget for et sammenhængende sundhedsvæsen.

 

Jeg interesserer mig for alle former for politik, men hvis jeg skal fremhæve særlige interesser, så må det blive: sundhedsvæsnet, infrastruktur, boligområdet, uddannelse og forskning.

 

Der er mange og store udfordringer for vores parti netop nu, hvor vælgernes tillid til politikerne er dalende, og hvor populismen har vind i sejlene.

Derfor er det min overbevisning, at vi skal drive politik på en ny og mere aktivistisk måde.

 

undefined

Birthe Møller Hansen

 

Jeg er 67 år. Uddannet socialrådgiver og har arbejdet som sådan i 40 år indtil pensioneringen i 2015. De seneste 15 år var jeg primært vejleder for unge mennesker med forskellige udfordringer og som skulle i gang med uddannelse eller arbejde.

 

Jeg har været medlem af Socialdemokratiet siden 1994 og har i flere omgange siddet i bestyrelsen i S i Farum. Jeg har desuden været uddannelsessekretær i Hillerød kredsen og stod sammen med de øvrige uddannelsessekretærer for kurser for kommende byrådsmedlemmer, samt medlemmer i det daværende Frederiksborg Amt.

 

Jeg sad i Furesø Byråd i 2012-13. Derudover har jeg på forskellig vis været aktiv omkring valgene, været tilforordnet osv.. Jeg har været med i Furesø Integrationsråd i tiden 2014-17 og er i bestyrelsen i Fontænehuset i Furesø.

 

Jeg har 2 voksne børn og 6 børnebørn.