17. marts 2018

Ny formand for S Furesø

Formandsskifte på generalforsamlingen Simon Vedel Villumsen valgt enstemmigt uden modkandidater til formand for S Furesø

Sabine Kirchmeier og Simon Vedel Villumsen

På Socialdemokratiet i Furesøs ordinære generalforsamling lørdag den 10. marts, blev Simon enstemmigt valgt til ny formand for S i Furesø.

 

Lidt om Simon:

 

Jeg er 35 år, er gift, har to børn på 2 og 4 og bor i Hareskovby. Jeg har været suppleant i bestyrelsen i et år og tænker at jeg godt vil være med til at styrke vores bestyrelse i deres gode arbejde.

 

Jeg har kun boet i Hareskovby i 2 år, men har til gengæld forelsket mig i området og taget det til mig. Det ligger grundlæggende til mig at være lokalt engageret. Jeg har været med i lokalrådet i mine børns institution og har før lagt rigtig meget energi i et musikspillested. Til daglig er jeg Næstformand i 3F Vestegnen, hvor det at hjælpe andre og skabe løsninger og resultater er en kerneopgave. Jeg er oprindelig uddannet tømrer, og vil gerne kæmpe et slag, for at få flere af vores unge i kommunen til at tage en erhvervsuddannelse.

 

Jeg er politisk aktiv fordi at jeg ønsker at gøre en forskel. Til hverdag gør jeg det for 3F’s medlemmer, men jeg vil rigtig gerne være med til at løfte niveauet i vores kommune og drømmer om at gøre Furesø til landets bedste kommune.

 

Det er meget vigtig for mig at vores børn og unge trives. Det er alt afgørende at de har gode rammer for at kunne modtage læring bedst muligt. Vi skal i Furesø arbejde for at alle der kan og vil have et arbejde kan få og komme i arbejde. Det skal vi bl.a. gøre ved at værne om vores arbejdsmarked med bl.a. sociale- og arbejdsklausuler. I Furesø skal vi udvikle idræts og kulturlivet. Vi skal skabe aktive og kreative medborgere.

 

Jeg er socialdemokrat fordi at jeg tror på at dialog og samarbejde skaber de bedste løsninger, med øje for vores medborgere. Et samfund hvor de bredeste skuldre bærer mest.