Preben Sandberg Petterson


undefined

PREBEN SANDBERG PETTERSSON Mail: psp@furesoe.dk

 

Jeg er en socialdemokrat, der kæmper for at alle får en plads i fællesskabet ved samfundets bord. Jeg er vokset op i Brede. Mine forældre og bedsteforældre var tekstilarbejdere og socialdemokrater. Min far var fodboldspiller og tillidsmand på tekstilfabrikken med stort engagement i lokalsamfundet, og min kærlige mor lærte os børn at vise omsorg og være tolerante. Jeg meldte mig ind i Socialdemokratiet i 2006, da jeg efter godt 8 år som EU-diplomat i Bruxelles vendte hjem til Furesø med en brændende følelse af, at jeg måtte gøre noget for at skabe forandring i kommunen, der var sandet til i dårlig økonomi, dårlig ledelse og mangel på samarbejde. Nu har jeg været med i Furesø byråd i snart 8 år og ydmygt bidraget til, at der er styr på økonomien med vækst i erhvervslivet, flere arbejdspladser og høj beskæftigelse på bæredygtige smukke grønne vilkår. Vi har skabt en stærk udvikling i Furesø. Jeg vil sammen med resten af A-holdet vinde byrådsvalget og arbejde for:

-         At vi ruster os til fremtidens udfordringer ved fortsat at skabe arbejdspladser, styrke beskæftigelsen og mulighederne for de medborgere, der har brug for et kærligt skub i ryggen for at få fodfæste på arbejdsmarkedet eller i uddannelsessystemet.

-         At vi udvikler gode børneinstitutioner, skoler og en erhvervsskole. Børn og unge fremfor kvadratmeter.

-         At vi styrker lokaldemokratiet og samtalen om de smukke byrum i balance med dyr, planter og natur.

-         At vi i Furesø har attraktive kultur og fritidstilbud.

-         At vi har kulturel mangfoldighed – og udviser omsorg og tolerance.

-         At vi tager imod fremmede og flygtninge med barmhjertighed.

 

Jeg er et åbent, robust og uformelt menneske på 59 år med god jordforbindelse, der tager hjertet med i beslutningerne. Jeg er god til at samarbejde, og jeg får opgaverne løst. Jeg er gift med Jytte, der er pædagog i Værløse. Vi bor med vores søn William på Laanshøj ved Værløse Flyvestation. Jeg er også far til Christopher, der læser i Aarhus, og Marie, der arbejder for FN i Bangkok. Jeg arbejder som statsstøttechef i Erhvervsministeriet og er uddannet som cand. mag kombineret med en uddannelse som erhvervsøkonom (MBA).

”Jeg er et rigtigt menneske, der vil arbejde for det gode liv for alle i Furesø."