Muhammed Bektas


undefined

MUHAMMED BEKTAS Mail: muhammed.bektas95@gmail.com Tlf.: 42675512

 

Ung. Engageret. Socialdemokrat. Det er tre ord, som beskriver mig bedst.

Jeg er 21 år og bor i Langhuset i Værløse. Til daglig studerer jeg økonomi på Københavns Universitet på 2. semester. Jeg har været medlem af Socialdemokratiet og Danmarks Socialdemokratiske Ungdom siden efteråret 2014. Desuden sidder jeg som formand for Furesø Ungeråd på tredje år. Jeg har gennem mit liv været dybt engageret i alt fra elevrådsarbejde til frivilligt arbejde med velgørenhed og udviklingshjælp til den tredje verden.

 

Jeg er kommet til et sted i mit liv, hvor jeg ønsker at påvirke den politiske dagsorden. Dette, mener jeg, kan gøres bedst i lokalpolitik, hvor vigtige beslutninger om kernevelfærd og lokalsamfundet bliver taget. Jeg er socialdemokrat, fordi jeg ønsker et samfund, hvor alle har lige og frie muligheder uanset deres baggrund og størrelsen på deres forældres pengepung. Det skal ikke kun være de heldige, der har mulighed for at forfølge deres drømme og ambitioner. Alle mennesker fortjener at leve i frihed. Jeg tror på frihed inden for fællesskabet – jeg tror på, at alle mennesker fortjener en chance, og at vi opnår meget mere ved at stå sammen end hver for sig.

 

Jeg er født og opvokset i Danmark. Det bedste ved Danmark er det velfungerende velfærdssamfund, og det stærke fællesskab, vi har bygget op sammen. Jeg stiller op til kommunalvalget for at styrke Socialdemokratiet i det kommende byråd, og fordi jeg ønsker at gøre en forskel for børn og unge i Furesø. Jeg synes, at Furesø Kommune er en fantastisk kommune at leve i, men der er plads til forbedringer. Jeg vil kæmpe for, at der kommer mere fokus på unge i kommunen. I fællesskab kan vi sørge for, at alle i Furesø får frihed til et godt liv med tryghed, velfærd og arbejde, også i fremtiden. Man må aldrig glemme, at et stærkt samfund bygger på frihed, lighed og solidaritet!