Mathilde Powers


 

undefined

MATILDE POWERS Mail: matilde@powers.dk  Tlf.: 27269584

 

Jeg er 34 år. De sidste 10 år har jeg boet i Hareskovby sammen med min mand og vores tvillingepiger på 9 år. Jeg er nyt medlem her i partiforeningen, men jeg har altid haft et stort politisk engagement og et rødt hjerte. Både mine forældre og bedsteforældre har været aktive i lokalpolitik i min barndomsby, Horsens, og jeg lærte tidligt af dem, at vi alle gensidigt har brug for hinanden her i livet. Det har derfor altid været et naturlig valg for mig at satse på fællesskabet.

 

Jeg blev i 2006 uddannet sygeplejerske, og siden har jeg arbejdet med at fremme børn og unges sundhed på både hospital, i forskning og i projekter. I dag leder jeg Jump4fun, som er et foreningsforankret bevægelsestilbud til overvægtige børn og unge.

 

Med udgangspunkt i mine faglige og personlige kompetencer kan jeg se mange sundhedsfremmende udviklingsmuligheder for Furesø kommune, som vil kunne lønne sig både menneskeligt og økonomisk.

Med en plads i byrådet vil jeg derfor arbejde for, at vi får lavet langt mere ambitiøse og effektive forebyggelsesplaner mod blandt andet:

 

  • Overvægt blandt vores børn og voksne
  • Mistrivsel og stress blandt vores unge
  • Ensomhed og inaktivitet blandt vores ældre

 

Jeg glæder mig til at samarbejde med jer om at få gjort vores skønne kommune endnu mere nytænkende og attraktiv.

Min valgkamp kan følges på Facebook-siden: ”Byrådskandidat Matilde Powers”. Jeg vil også meget gerne debattere eller svare på spørgsmål på telefon.

URL: https://www.facebook.com/Byrådskandidat-Matilde-Powers-882324235203255/