Hasan Yilmaz


undefined

HASAN YILMAZ hafabume@hotmail.com

 

Jeg er gift med Fatma, og vi har tre drenge, Benyamin, Mehmet og Elias, sammen. Jeg har boet i Farum hele mit liv. Jeg er ansat i SAS som air steward, og det har jeg været i snart 19 år. I 1978 kom en kvinde fra en lille landsby i Tyrkiet med sine 4 drenge til Danmark. En kæmpe omvæltning i hendes liv. Hendes børn kom i børnehave og skole, men kvinden måtte gå hjemme i en lille lejlighed og begyndte at kede sig. Der var ingen børn at passe - og ingen brønd, hvor kvinderne mødtes. En dag fik hun et rengøringsjob på en af vores skoler, et job som kommunen havde hjulpet hende med at få. Denne kvinde var min kære mor, og jeg husker tydeligt glæden i hendes øjne, da hun fik det job. Jeg husker hendes glæde over at kunne bidrage til sin familie økonomisk, og det at have noget at stå op til hver morgen. Og jeg ved, at alt det dansk min mor lærte, var fra det job. Derfor er jeg overbevist om, at en af de vigtigste veje til god integration er at arbejde sammen med andre danskere. Det har jeg arbejdet for i den tid jeg har siddet i byrådet, og det vil jeg gerne fortsætte det i næste byrådsperiode.

 

Jeg var nok ikke den i klassen, der fik de højeste karakterer. Men efter 9. Klasse fik jeg hjælp til at komme på Hotel- og Restaurantskolen. Kommunen hjalp mig med at få en læreplads, så jeg kunne få mit svendebrev som kok - jeg fik en chance. Og det skal vores børn i Furesø også have. Vi må ikke skelne mellem hareskovbybørn, farummidtpunktbørn eller værløsebørn. Vores børn er furesøbørn - de skal alle have en chance. Behovene er forskellige, men vilkårene skal være lige - for dem alle. Det er socialdemokratisk politik.

 

Vi skal stå sammen om vores demokrati. Vi skal inkludere dem, der vil vores demokrati det godt, og aldrig give efter for sort tænkende mennesker. Derfor skal vi blive ved med at involvere borgerne i at værne og udvikle vores demokrati og finde løsninger sammen med borgene. Jeg sætter stor pris på at være omgivet af vores smukke natur i Furesø, den skal vi passe på, så vores børn og børnebørn også kan nyde godt af den. Det er vigtigt, at man bidrager til en stærk byrådsgruppe, som kan samarbejde i modgang og medgang, At man er synlig og står klar, når baglandet kalder. Det har jeg gjort de sidste fire år, jeg har siddet i byrådet - også med jetlag, og det vil jeg også gøre, når jeg forhåbentligt kommer i byrådet igen. De første fire år med Socialdemokraterne i spidsen vandt vi bronze, i denne periode kommer vi i mål med sølv, og de næste fire år skal vi gå efter guldet.