Velkommen til Socialdemokratiet i Skælskør

Velkommen til Skælskør Partiforenings hjemmeside.

Skælskør Partiforeningen var 1 af 2 partiforeninger i det gamle Skælskør Kommune. Den anden partiforening var Boeslunde. Pr. 1. januar 2007 blev de 4 kommuner, Hashøj, Korsør, Slagelse og Skælskør Kommune sammenlagt til det nuværende Slagelse Kommune.
Arbejdet i de 5 partiforeninger, Boeslunde, Hashøj, Korsør, Slagelse og Skælskør i Slagelse Kommune samordnes overordnet af en fællesledelse. Kommunesammenlægningen medførte ændringer for borgerne, for de ansatte i kommunerne og derfor også for partiforeningerne.
Har du ideer til hjemmesidens indhold og udseende - og har du lyst til at gøre et arbejde i foreningen, så kontakt én fra bestyrelsen og få en uformel snak om det.

Vi glæder os over, at du har valgt at blive medlem hos Socialdemokratiet i Skælskør og vi ønsker dig velkommen. Bestyrelsesmøder er åbne for medlemmerne – dog undtaget ved behandling af personsager. Datoer for bestyrelsesmøder kan ligeledes ses på hjemmesiden.

Eksempel på aktiviteter (S=Skælskør – K=Kommunekreds):

• Seniormøder (S)
  • Fælles medlemsmøder 4 gange årligt (K)
  • Medlemsmøder og debatter efter ønske eller behov (S)
  • Lokale kampagner lejlighedsvis (S)
  • Valgkampagner – herunder deltagelse i arbejdsgrupper

Medlemmerne er velkomne til at komme med forslag til bestyrelsen og foreslå politikker og aktiviteter m.v.

Hvis du har spørgsmål eller lignende, er du altid velkommen til at kontakte bestyrelsen.