Nyhedsbånd


Velfærden er sikret i årene fremover

Der er indgået budgetforlig i Randers Kommune. Det betyder fremtidssikring af velfærden i årene fremover, også i Langå, Stevnstrup og de mindre byer i omegnen. Socialdemokratiet i Langå og Omegn var med på forhandlingsaftenen, og vi er glade for de klare socialdemokratiske værdier, som bærer aftalen. Det var Socialdemokratiet, Radikale Venstre, Konservative Folkeparti og Socialistisk Folkeparti, der indgik aftalen.

Generalforsamling 2020

Generalforsamling 2020

Onsdag d. 4. marts 2020 holdt vi generalforsamling hos Socialdemokratiet Langå og Omegn. Mange gode partimedlemmer var mødt op, og stemningen var i top. Efter et par stykker lækkert smørrebrød bød partiformand Christian Pedersen velkommen. Der blev valgt ny bestyrelse. Partiformanden fortsætter. Du kan se resten af bestyrelsen under “Bestyrelsen” i topmenuen her på siden. Generalforsamlingen indstillede enstemmigt Iben Sønderup til at fortsætte som folketingskandidat, hvortil der skulle have været valg på kredsgeneralforsamling i Socialdemokratiet Randers Sydkreds d. 17. marts. Vi afventer ny dato for kredsgeneralforsamlingen, som blev aflyst pga. corona-nedlukningen.

1. maj i Langå 2020

1. maj i Langå 2020

Efter statsminister Mette Frederiksens pressemøde mandag d. 6. april står det nu helt klart, at 1. maj i Langå må aflyses.

To S-byrådsmedlemmer fra Langå og Stevnstrup 2018-2021

To S-byrådsmedlemmer fra Langå og Stevnstrup 2018-2021

Læs mere om dine lokale byrådsmedlemmer her:

Bliv medlem

Som medlem af Socialdemokratiet kan du deltage i beslutninger, vælge en folketingskandidat i din kreds - eller selv stille op. Du kan også deltage i valgkampe, kurser eller debatter.