Socialdemokratiet søger studentermedarbejder til ledelsesteam

Er du politisk interesseret, og kunne du tænke dig at være med til at planlægge og udvikle socialdemokratiske aktiviteter og arrangementer? Er du en god organisator, har du blik for detaljen, og kan du jonglere med mange bolde i luften på én gang? Har du lyst til at arbejde i et engageret og til tider hektisk miljø? Så er stillingen som studentermedarbejder i Socialdemokratiet muligvis noget for dig.


Om stillingen

Vi søger en studentermedarbejder til ledelsesteamet i sekretariatets stabsfunktion for Ledelse, administration og økonomi, som blandt andet er sekretariat for partiets ledende organer.

 

Som studentermedarbejder i ledelsesteamet vil du bl.a. skulle:

 • Deltage i planlægning og udvikling af partiets kongres
 • Deltage i planlægning og udvikling af parties deltagelse på Folkemødet
 • Assistere i serviceringen af Socialdemokratiets hovedbestyrelse
 • Deltage i forberedelsen af Socialdemokratiets konferencer
 • Deltage i diverse ad-hoc opgaver

 

Om dig

Du er i gang med en relevant videregående uddannelse på bachelor eller kandidatniveau. Vi ser gerne, at du har politisk forståelse og har erfaring med at planlægge og afvikle større arrangementer.

 

Derudover lægger vi vægt på, at du:

 • Formulerer dig præcist og klart – i særdeleshed skriftligt
 • Har sans for detaljerne
 • Arbejder struktureret og engageret
 • Er udadvendt og har stærke samarbejdsegenskaber
 • Tager ansvar og arbejder selvstændigt
 • Trives med flere bolde i luften og i en hverdag med mange forskellige opgaver.

 

Vi tilbyder

Vi tilbyder en hektisk hverdag i et engageret miljø præget af holdånd og kampgejst, og hvor der er kort fra tanke til handling. Du får gode kolleger, et bredt netværk og kommer helt tæt på dansk politik.

 

Vi er en arbejdsplads præget af gensidig fleksibilitet, hvor det er muligt at forene et godt privat- og studieliv med et spændende arbejdsliv. Stillingen er på 15 timer ugentligt på Socialdemokratiets partikontor. Arbejdstiden tilrettelægges i samarbejde med kollegaer i afdelingen og med hensyntagen til eksamensperioder.

 

Ansøgning og yderligere oplysninger

Løn fastsættes i henhold til overenskomst. Du vil få arbejdsplads i Socialdemokratiets sekretariat på Christiansborg. Tiltrædelse snarest muligt eller senest d. 1. juni 2021.

 

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte HR- og administrationschef Susanne Kassentoft Baudier på 61 62 31 89.

 

Ansøgning, CV samt relevante dokumenter sendes til sansogninger@ft.dk. Skriv ”Student til ledelsesbetjening” i mailens emnefelt. Vi skal have din ansøgning senest søndag d. 25. april. Samtaler afholdes løbende.

 

Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge stillingen uanset alder, køn, etnicitet, seksuel orientering, handicap eller religiøs overbevisning.

 

Socialdemokratiet har i dag 49 medlemmer af Folketinget, mere end 900 kommunalpolitikere og mere end 35.000 medlemmer. Socialdemokratiet samlede sekretariat består af mere end 80 medarbejdere og har til huse på Christiansborg.