Student til ledelse af frivillige og organisationsudvikling i Medlemskontaktcentret (MKC)

Er du interesseret i at prøve kræfter med organisationsudvikling og ledelse af frivillige i en regeringsbærende politisk ledet organisation, som Socialdemokratiet, hvor idealisme og realisme går hånd i hånd?


Som student i afdelingen ’Organisation og Uddannelse’ forventes det, at du understøtter arbejdet for at få og fastholde flere medlemmer samt sikre et højt informationsniveau fra partiet til medlemmer og aktive. Din primære opgave bliver at drive vores medlemskontaktcenter i samarbejde med vores koordinator for MKC.


Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være:

 • Drift af medlemskontaktcentret to aftenener om ugen
 • Primær kontakt til de frivillige i MKC
 • Rekruttering, oplæring og motivering af frivillige
 • Ad hoc opgaver, som deltagelse i eksempelvis Statsborgerskabsdagen på Christiansborg
 • Opdatering og kommunikation på Medlemskontaktcentrets facebookside

 

Om dig

 • Du er social, har et åbent sind og møder mennesker med respekt og ligeværdighed
 • Du er i gang med en relevant videregående uddannelse og har minimum 1 år tilbage af din uddannelse
 • Du har stor forståelse for pædagogisk ledelse og dermed arbejdet med frivillige og kan aktivere din viden om frivillighed og organisering i din hverdag
 • Du kan holde overblikket over mange forskellige opgaver på en gang og husker det gode humør
 • Du er ferm til Excel og har generelt let ved og mod på at tillære dig nye it-systemer (adversus, medlemssystemer, Conference Manager og lignende)
 • Du har lysten til at arrangere og koordinere små og store arrangementer i partiet, lokalt og nationalt

 

Vi tilbyder

Et job i en levende politisk organisation, hvor du får dynamiske og engagerede kollegaer. Den ugentlige arbejdstid er 10 timer, som ligger to aftener om ugen fra ca. kl. 15-20. Din arbejdsplads vil være på Svend Aukens Plads 9, 2300 København S.

 

Ansøgning og yderligere oplysninger

Ansættelsesforholdet er omfattet af overenskomst med Djøf. Løn forhandles efter kvalifikationer og stillingen er uden højeste arbejdstid. Arbejdsstedet vil være Christiansborg, 1240 København K. Medlemskab af Socialdemokratiet er ikke en forudsætning for ansættelse.

 

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte MKC koordinator Jacob Riber på 61 62 53 62.

 

Ansøgning, CV, karakterudskrift og relevante anbefalinger samles i én pdf og sendes til sansogninger@ft.dk, hvor du skriver ”Student til Medlemskontaktcentret” i mailens emnefelt.

 

Ansøgningsfristen er mandag d. 20. januar 2020 kl. 12:00. Vi afholder samtaler tirsdag d. 28 januar.

 

Socialdemokratiet har i dag 48 medlemmer af Folketinget, mere end 900 regionsråds- og kommunalpolitikere og mere end 36.000 medlemmer. Socialdemokratiets samlede sekretariat består af omkring 70 medarbejdere og har til huse på Christiansborg. Sekretariatet er en travl, til tider hektisk arbejdsplads, men er præget af en uformel tone.