Socialdemokratiet søger praktikant til Partikontorets valgkampsteam

Socialdemokratiets partikontor sætter alle sejl ind for at sikre et godt folketingsvalg og en ny regering. Derfor søger vi en praktikant, der vil med på holdet.


Du bliver en del af kampagne- og organisationsudviklingssøjlen, der arbejder med medlemsorganisationsudvikling samt idéudvikling og forberedelse af valgkampe og politiske kampagner. Du vil som praktikant hos os have rig mulighed for at få trænet dine evner inden for intern og ekstern kommunikation, analyse, kampagne- og organisationsudvikling, projektledelse, planlægning og koordinering.

Praktikperioden vil være fra den 1. februar 2019 til den 30. juni 2019.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være at:

 • Indgå i vores valgkampsteam, der arbejder med partiets centrale og lokale valgkamp
 • Deltage i planlægning og udførsel af partiets centrale valgkamp, herunder kampagner, understøttelse af lokale kandidater m.m.
 • Bidrage til at forberede folketingsvalgkampen, gennem planlægning af konferencer og seminarer for kandidater og kampagneledere
 • Understøtte kandidater, kredse og kampagneledere i deres arbejde, gennem sparring, vidensdeling, understøttelse af netværk, og andre aktiviteter
 • Hjælpe med andre større og mindre organisationsopgaver
 • Besvare borgerhenvendelser og ad hoc-opgaver i samarbejde med øvrige praktikanter
 • Såfremt valget udskrives i praktikperioden, vil du blive en del af teamet, der gennemfører Socialdemokratiets valgkampsaktiviteter.

 

Om dig

 • Du er i gang med en relevant videregående uddannelse
 • Du kan arbejde selvstændigt både med akademiske og praktiske opgaver
 • Du er interesseret i samfundsforhold og politik
 • Du formår at holde overblikket, selvom du har mange forskellige opgaver på en gang
 • Du trives godt i miljøer med højt humør og højt til loftet.

 

Praktikforløbet er ulønnet, men vi yder et månedligt supplement til din SU på 3.000 kr. samt frokostordning. Det forventes, at du kan få opholdet meritoverført og modtage SU. Desuden forventer vi, at du har kendskab til og deler socialdemokratiske grundholdninger. Arbejdstiden er 35 timer om ugen.

Som praktikant på Socialdemokratiets partikontor vil du få mulighed for at deltage på en studietur til Bruxelles sammen med praktikanterne på sekretariatet på Christiansborg. På studieturen vil du møde den socialdemokratiske stab i Europa-Parlamentet, vores Europa-parlamentarikere og opleve EU’s hovedstad. Du vil også blive en del af Socialdemokratiets alumnegruppe, som består af nuværende og tidligere praktikanter, hvor du vil blive inviteret til alumnearrangementer, netværks-møder, sociale events og andre arrangementer i Socialdemokratiet.

Ansøgning vedlagt CV, karakterudskrift og eventuelle anbefalinger bedes være samlet i ét dokument og skal være os i hænde senest mandag den 30. september 2018 kl. 12.00. Samtaler finder sted umiddelbart efter fristen. Yderligere oplysninger kan fås ved at rette henvendelse til organisationskonsulent Anders Friis-Hansen på tlf. 22 20 08 17. Ansøgningen skal sendes til mathilde@socialdemokratiet.dk markeret med emnet ’Praktikant til valgkampsteam’. Din arbejdsplads vil være på Partikontoret, Vester Voldgade 96 i København. Du kan læse mere om Socialdemokratiet her på hjemmesiden.