Socialdemokratiet søger praktikant til valgkampsteam i Aalborg

Socialdemokratiet sætter alle sejl ind for at sikre et godt folketingsvalg og en ny regering. Vi søger en praktikant i perioden 31. januar 2019 – 30. juni 2019, der vil med på holdet.


Du bliver en del af kampagneteamet, der arbejder med forberedelse af valgkampe og politiske kampagner. Du vil som praktikant hos os få mulighed for at træne dine evner inden for intern/ekstern kommunikation, analyse, kampagne- og organisationsudvikling, projektledelse, planlægning og koordinering.


Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være:

  • Indgå i vores valgkampsteam, der arbejder med partiets centrale og lokale valgkamp
  • Deltage i planlægning og udførsel af partiets centrale valgkamp, herunder kampagner, aktiviteter omkring formand Mette Frederiksens valgkamp m.m.
  • Hjælpe med andre større og mindre organisationsopgaver
  • Besvare borgerhenvendelser og ad hoc-opgaver
  • Såfremt valget udskrives i praktikperioden, vil du blive en del af teamet, der gennemfører Socialdemokratiets valgkampsaktiviteter. 

Vi forventer: 

  • Du er i gang med en relevant videregående uddannelse
  • Du kan arbejde selvstændigt både med akademiske og praktiske opgaver
  • Du er interesseret i samfundsforhold og politik
  • Du formår at holde overblikket selvom du har mange forskellige opgaver på en gang
  • Du trives godt i miljøer med højt humør og højt til loftet.

Praktikforløbet er ulønnet, men vi yder et månedligt supplement til din SU på 3.000 kr. samt frokostordning. Det forventes, at du kan få opholdet meritoverført og modtage SU. Desuden forventer vi, at du har kendskab til og deler socialdemokratiske grundholdninger. Arbejdstiden er 35 timer om ugen.

Som praktikant på partikontoret vil du få mulighed for at deltage på en studietur til Bruxelles sammen med praktikanterne på sekretariatet på Christiansborg. På studieturen vil du møde den socialdemokratiske stab i Europa-Parlamentet, vores europa-parlamentarikere og opleve EU’s hovedstad. Du vil også blive en del af Socialdemokratiets alumnegruppe, som består af nuværende og tidligere praktikanter, hvor du vil blive inviteret til alumnearrangementer, netværksmøder, sociale events og andre arrangementer i Socialdemokratiet.

 

Ansøgning vedlagt CV, karakterudskrift og eventuelle anbefalinger skal samles i ét dokument og skal være os i hænde senest d. 9. november 2018. Samtaler finder sted umiddelbart efter. Yderligere oplysninger kan fås ved at rette henvendelse til Jacob Vinge på tlf. 41 17 72 40. Ansøgningen sendes til jacob@socialdemokratiet.dk markeret med emnet ’Praktikant til valgkampsteam’. Arbejdspladsen vil primært være på kontoret i Aalborg.