Socialdemokratiet søger praktikant til organisationsudvikling

Vil du med ind i maskinrummet hos Danmarks største parti og være med til at drive den socialdemokratiske organisation fremad? Som en del af en større organisationsudviklingsproces søger Socialdemokratiet en praktikant fra den 1. februar 2019 til den 30. juni 2019, der kan understøtte arbejdet for at få og fastholde flere medlemmer, dygtiggøre organisationen og sikre et højt informationsniveau fra partiet til medlemmer og aktive.


At sikre at den socialdemokratiske organisation, bestående af omkring 40.000 medlemmer og 350 foreninger, er velfungerende, er én af de vigtigste opgaver for det socialdemokratiske partikontor.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være:

  • Bidrage til udvikling og implementering af kampagner, som skal sørge for Socialdemokratiets positive medlemsudvikling
  • Udvikle, forberede og afvikle interne uddannelser og træninger i partiet
  • Bidrage til at udvikle partiets materialer
  • Bidrage til at forberede folketingsvalgkampen gennem partiets uddannelsessystem
  • Være med til at arrangere og koordinere små og store arrangementer i partiet, lokalt og nationalt
  • Svare på borgerhenvendelser samt løfte andre ad hoc opgaver i samarbejde med øvrige studenter og praktikanter.

 

Om dig

  • Du er i gang med en relevant videregående uddannelse
  • Du har erfaring med frivilligt arbejde, enten gennem en NGO, en politisk ungdomsorganisation eller lignende
  • Du har stor forståelse for arbejdet med frivillige og kan aktivere din viden om frivillighed og organisering i din hverdag
  • Du kan holde overblikket over mange forskellige opgaver på en gang og husker det gode humør.

Praktikforløbet er ulønnet, men vi yder et månedligt supplement til din SU på 3.000 kr. Det forventes derfor, at du kan få opholdet meritoverført og modtage SU. Til gengæld tilbyder vi en spændende hverdag, hvor du vil få mulighed for at komme tæt på den politiske hverdag i et parti, arbejde intensivt med valgkamp og understøttelse heraf og udvikle dine faglige kompetencer. Desuden er det et krav, at du har kendskab til og deler socialdemokratiske grundholdninger. Arbejdstiden er 35 timer om ugen.


Ansøgning vedlagt CV, karakterudskrift og eventuelle anbefalinger bedes være samlet i ét dokument og skal være os i hænde senest d. 30. september 2018 kl. 12.00. Samtaler forventes at finde sted løbende. Yderligere oplysninger kan fås ved at rette henvendelse til konsulent Cecilie Bonderup på tlf. 28 55 11 17.

Ansøgningen bedes sendt til nadine@socialdemokratiet.dk markeret med emnet ”Organisationsudviklingspraktikant”. Din arbejdsplads vil være på Partikontoret, Vester Voldgade 96 i København. Du kan læse mere om Socialdemokratiet her på hjemmesiden.