Socialdemokratiet søger HR-konsulent

Er du fagligt skarp på det personalejuridiske område? Mestrer du en skøn blanding af udviklingsorienterede opgaver og administrative og brænder du for HR? Har du lyst til at yde en effektiv HR-service på et højt kvalitetsniveau – så er jobbet måske lige dig!


Socialdemokratiets centrale sekretariat har omkring 70 ansatte, fordelt mellem partiansatte og folketingsgruppe-ansatte, som for kort tid siden blev fysisk samlet på Christiansborg. Vi søger en ambitiøs HR konsulent, som på et højt fagligt niveau kan være med til at løfte HR relaterede opgaver på en spændende og dynamisk arbejdsplads, hvor professionalisme og seriøsitet, er kombineret med et uformelt og åbent arbejdsmiljø.


Jobbet

Du vil skulle udforme handlingsplaner for HR, identificere HR indsatsområder samt supportere i forhold til generelle HR spørgsmål og lovgivning, stå for opfølgning på medarbejderudviklingssamtaler, tilfredshedsmålinger samt APV.
Blandt andre opgaver kan nævnes:

 • Ansvarlig for vores onboarding/offboarding proces
 • Udarbejdelse af stillingsopslag samt ansættelseskontrakter og tillæg
 • Rådgivning ved overenskomstforhandlinger
 • Videreudvikling af personale- og trivselspolitik
 • Løbende opdatering af procesgange og HR relaterede dokumenter
 • Koordinering af medarbejderarrangementer
 • Løbende personaleadministration herunder kontakt til administrationen i Folketinget
 • Vedligeholdelse af vores HR system

 

Din profil

 • Du er struktureret, fleksibel, ansvarlig og faglig velfunderet.
 • Du yder god service og rådgivning på en professionel og forståelig måde.
 • Du har evnen til at forstå og løse komplekse problemstillinger og samtidig formulere dig enkelt og præcist mundtligt og skriftligt.
 • Du går systematisk til værks, og du har sans for detaljen.
 • Du har stærke sociale kompetencer og forstår, hvad det vil sige at have rollen som fortrolig sparringspartner.
 • Du har et stort engagement, arbejder selvstændigt, men er samtidig en god holdspiller.


Du har en relevant teoretisk baggrund. Du er enten nyuddannet eller har erfaring fra et lignende job. Du har en god IT- og procesforståelse og en ambition om at forbedre og effektivisere det eksisterende. Du er ikke bange for at kaste dig ud i nye udfordringer og sætter en ære i at yde top HR service.

 

Hvad tilbyder vi?

Vi tilbyder en hektisk hverdag i et engageret miljø, præget af holdånd og kampgejst, og hvor der er kort fra tanke til handling. Du får gode kolleger, et bredt netværk og lærer Christiansborg grundigt at kende indefra. Vi er en arbejdsplads præget af gensidig fleksibilitet, hvor det er muligt at forene et godt familieliv med et spændende arbejdsliv.
Ansættelsesforholdet er omfattet af overenskomst med Djøf. Løn forhandles efter kvalifikationer og stillingen er uden højeste arbejdstid. Tiltrædelse 1. november 2019. Medlemskab af Socialdemokratiet er ikke en betingelse for at opnå ansættelse.


Yderligere oplysninger

Har du spørgsmål til dette opslag, er du meget velkommen til at ringe til HR- og administrationschef Susanne Kassentoft Baudier på telefon 61 62 31 89.

Ansøgning skal sendes til sansogninger@ft.dk. Vi skal have din ansøgning, karakterbevis og CV senest onsdag d. 18. september. Samtaler forventes afholdt i uge 39.

 

Socialdemokratiet har i dag 48 medlemmer af Folketinget, mere end 900 kommunalpolitikere og mere end 40.000 medlemmer. Socialdemokratiet samlede sekretariat består af omkring 70 medarbejdere og har til huse på Christiansborg. Sekretariatet er en travl, til tider hektisk arbejdsplads, men er præget af en uformel tone.