Socialdemokraterne i Nordisk Råd søger partigruppesekretær

Den socialdemokratiske gruppe i Nordisk Råd søger en engageret socialdemokrat med godt kendskab til Norden og nordisk politik, gode organisatoriske færdigheder, erfaring fra politisk arbejde og økonomiforvaltning samt relevant højere uddannelse.


Godt kendskab til fagbevægelsen og medlemsskab i et socialdemokratisk parti er en forudsætning.

 

Partigruppesekretæren leder gruppens politiske arbejde, fungerer som rådgiver og kontaktperson for gruppens medlemmer samt har ansvaret for gruppens administration og kommunikation.

 

Gruppesekretæren forbereder gruppens aktiviteter og møder, koordinerer og følger op på gruppens politiske arbejde, fungerer som koordinator og rådgiver for gruppens medarbejdere, overvåger udviklingen inden for politiske sags- og interesseområder inden for Nordisk Råd og organiserer gruppens eksterne kommunikation.

 

Arbejdet udføres selvstændigt efter gruppeledelsens retningslinjer og kræver mulighed for at rejse. Arbejdsprog er et af de skandinaviske sprog – anden sprogkundskab er en fordel.

Arbejdsstedet er Folketinget i København, hvor Nordisk Råd og Nordisk Ministerråds kontorer ligger.

 

Løn efter aftale.

 

Ansøgning

Ansøgninger sendes per mail til gruppens leder Martin Kolberg, martin.kolberg@stortinget.no senest den 31. januar 2019. Spørgsmål rettes også til Martin Kolberg på telefon +47 907 75 258.

 

Den socialdemokratiske gruppe i Nordisk Råd består af socialdemokratiske parlamentarikere fra de nordiske lande og selvstyrende områder.