Organisationspraktikant søges til Socialdemokratiets spidskandidatkampagne i Aalborg

Brænder du for strategi, organisationsopbygning og adfærdsdesign, og er du klar på at bringe det i anvendelse indenfor politik? Og har du lyst til at hjælpe borgmester i Aalborg, Thomas Kastrup-Larsen, med at vinde valget? Så er praktikforløbet i efteråret 2021 måske noget for dig!


Om praktikforløbet

Socialdemokratiet i Aalborg søger en organisationspraktikant til spidskandidatkampagnen for borgmester Thomas Kastrup-Larsen i forbindelse med kommunalvalget d. 16. november 2021.


Du vil indgå i det samlede kampagneteam bestående af medarbejdere, praktikanter og frivillige. Du får mulighed for i høj grad selv at påvirke dine arbejdsopgaver, men du skal samtidig være indstillet på at indgå i et team, der arbejder sammen på tværs af faste opgaver, og et arbejdsmiljø, der i perioder er præget af højt tempo og korte deadlines.


Eksempler på opgaver:

  • Udvikling af en stemmemobiliseringskampagne med fokus på adfærdsdesigns for at få flere vælgere til at stemme.
  • Planlægning og afholdelse af events og aktiviteter, der kan skabe politiske samtaler mellem borgere og politikere.
  • Udvikling af koncepter for at engagere medlemmer og frivillige i spidskandidatens valgkamp.

Du får praktiksted på vores kampagnekontor på Godsbanen centralt i Aalborg.
Praktikforløbet løber fra 15. august til 1. december 2021. Praktikopholdet er ulønnet, men der vil blive givet erkendtlighed. Det er en forudsætning, at du kan få hel- eller delvist merit for praktikforløbet.

 

Om dig

Vi leder efter en initiativrig studerende med et stort personligt drive. Du formår at oversætte teori til praksis, og kan levere resultater af høj kvalitet under tidspres. Du er ikke nødvendigvis socialdemokrat, men du deler og har indsigt i Socialdemokratiets grundholdninger og værdier. Du er ikke bleg for at tage initiativ og at strukturere meget af din arbejdstid selv. Slutteligt er du loyal, da fortrolighed er en forudsætning for varetagelse af stillingen. Du er på bachelor- eller kandidatdelen af din uddannelse f.eks. indenfor en samfundsfaglig uddannelse.


Sådan søger du

Du kan stille spørgsmål om praktikforløbet til kampagneleder Rasmus Ingstrup, Rasmus@kastrup-larsen.dk eller på mobil 29 49 42 58.


Hvis du er interesseret i at tage aktiv del i kommunalvalget for Thomas Kastrup-Larsen, skal du sende ansøgning, CV og evt. anden relevant information til kampagnekontor@kastrup-larsen.dk. Ansøgningerne bliver behandlet løbende – send derfor din ansøgning hurtigst muligt – senest den 15. maj 2021 kl. 12.