Socialdemokratiet søger konsulent til ledelsesbetjening og projektkoordinering

Er du en dygtig organisator og har du politisk tæft? Er du ferm til ledelsesbetjening og har du lyst til være med til at sikre at partiets politik og resultater bliver foldet ud bl.a. igennem konferencer og større begivenheder? Så er det måske netop dig vi leder efter. Socialdemokratiet søger en dygtig organisator med god politisk forståelse.


Du vil indgå i sekretariatets stabsfunktion for HR, styring og administration, som blandt andet er sekretariat for partiets ledende organer samt folketingsgruppens ledelse. Her vil det være dit ansvar at koordinere formandens partirelaterede aktiviteter med Statsministeriet. Planlægning og udvikling af Socialdemokratiets deltagelse på Folkemødet samt generel planlægning og afvikling af store begivenheder og konferencer. Du kommer til at samarbejde tæt med de forskellige afdelinger i sekretariatet, de socialdemokratiske folketingsmedlemmer og ministre samt den socialdemokratiske partiorganisation.

 

Dine opgaver vil blandt andre være:

 • Koordinering og planlæggelse af formandens partirelaterede aktiviteter
 • Kontaktperson mellem Statsministeriet, folketingsgruppe og parti herunder formandens kreds
 • Planlægning og afvikling af diverse konferencer og møder i formandsregi
 • Koordinering af besvarelser af borgerhenvendelser til formanden
 • Planlægning og afvikling af Socialdemokratiets deltagelse på Folkemødet på Bornholm
 • Deltagelse i diverse projektgrupper ift. planlægning og afvikling af store begivenheder og konferencer

Din uddannelsesbaggrund er ikke afgørende, men vi forestiller os, at du har erfaring fra en politisk ledet organisation. 

 

Vi lægger generelt vægt på følgende kompetencer:

 • Faglig dygtig.
 • Struktureret og god til at planlægge.
 • Har politisk forståelse
 • Har en god fornemmelse for at færdes i et miljø med mange interessenter.
 • Har et stærkt engagement, er fleksibel og har personlig gennemslagskraft – selv under kraftigt tids- og præstationspres.
 • Går systematisk til værks og har sans for detaljen.

 

Vi tilbyder

Vi har en travl og alsidig arbejdsdag i et engageret miljø, præget af holdånd og kampgejst, hvor to dage sjældent er ens. Du får gode kolleger, et bredt netværk og lærer Christiansborg grundigt at kende indefra. Vi er en arbejdsplads præget af gensidig fleksibilitet, hvor det er muligt at forene et godt familieliv med et spændende arbejdsliv.

 

Ansøgning og yderligere oplysninger

Ansættelsesforholdet er omfattet af overenskomst med Djøf. Løn forhandles efter kvalifikationer, og stillingen er uden højeste arbejdstid. Tiltrædelse pr. 1. januar 2020. Arbejdsstedet vil være Christiansborg, 1240 København K. Medlemskab af Socialdemokratiet er ikke en forudsætning for ansættelse.

 

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte HR- og administrationschef Susanne Kassentoft Baudier på 61 62 31 89.

 

Ansøgning, CV samt relevante dokumenter sendes til sansogninger@ft.dk. Skriv ”Konsulent til ledelsesbetjening” i mailens emnefelt. Vi skal have din ansøgning senest fredag d. 15. november kl. 12. Samtaler forventes afholdt i uge 47/48.

 

Socialdemokratiet har i dag 48 medlemmer af Folketinget, mere end 900 regionsråds- og kommunalpolitikere og mere end 36.000 medlemmer. Socialdemokratiets samlede sekretariat består af omkring 70 medarbejdere og har til huse på Christiansborg. Sekretariatet er en travl, til tider hektisk arbejdsplads, men er præget af en uformel tone.