Eventkoordinatorelev

Er du i gang med en uddannelse som eventkoordinator, og vil du gerne tage praktikken til dit hoved-forløb hos Danmarks største parti? Så er det her, du skal kigge. Socialdemokratiets Partikontor søger nemlig en eventkoordinatorelev til praktikforløb med start i september 2020.


Stillingsbeskrivelse

Som elev hos Socialdemokratiet vil du blive en del af en spændende hverdag, hvor du vil få mulighed for at komme helt tæt på den politiske hverdag i et parti. Du vil få mulighed for at arbejde intensivt med inspirerende og engagerende events og arrangementer, hvor du både spiller en rolle i planlægningen, afholdelsen og evalueringen. Du vil bl.a. komme til at arbejde med planlægning og afholdelse af store arrangementer som: Folkemødet på Bornholm, CPH Pride, Kongresser og lignende.

 

Du vil derudover blive en del af vores Medlemskontaktcenter, der udvikler og uddanner den socialdemokratiske partiorganisation i god medlemskontakt. Her vil du komme til at koordinere og afvikle 3 ringe aftener om ugen for vores frivillige i medlemskontaktcentret.

 

Om dig:

  • Du søger min. 1 års praktikperiode.
  • Du er i gang med eventkoordinatoruddannelsen eller har planer om at påbegynde denne til august.
  • Du er imødekommende, åben, moden og evner at tale med alle typer af mennesker.
  • Du kan holde overblikket, er struktureret og kan prioritere din arbejdstid.
  • Kan arbejde selvstændigt og i teams.

Det er desuden en fordel, men ikke et krav, hvis du har erfaring med frivilligt arbejde og har kendskab til / føler sympati for det politiske arbejde, som Socialdemokratiet står for.

 

Vi tilbyder:

Du får stor mulighed for at præge din praktikperiode og arbejde med spændende opgaver og søde kolleger. Praktikken er lønnet og stillingen er på 37 timer om ugen. Vi tager hensyn i eksamensperioder ved tilretning af arbejdstimer, så de passer til din undervisning.

Du bliver en integreret del af det socialdemokratiske hold, der til dagligt er med til at forme fremtidens Danmark med afsæt i partiets mål og visioner. Som elev bliver du automatisk medlem af Socialdemokratiets studenter- og praktikantforening ”S-tudenter”, der er drevet frivilligt af partiets elever, studenter og praktikanter.

 

Som elev bliver du også en del af Socialdemokratiets alumnegruppe, som består af nuværende og tidligere praktikanter. Her vil du løbende blive inviteret til alumnearrangementer, netværksmøder, sociale events og andre arrangementer i Socialdemokratiet.

 

Ansøgning og yderligere oplysninger

Lyder det som noget for dig? Så send os en ansøgning med vedlagt CV, bevis for optagelse på relevant uddannelse og eventuelle anbefalinger eller anden relevant dokumentation.

Ansøgningsfristen er d. 3. august, og samtaler afholdes i uge 33 til s.praktikanter@ft.dk

 

For spørgsmål om elevforløbet kontakt venligst praktikansvarlig konsulent Sara Ronja Duus, +45 61 62 48 98 eller sara.duus@ft.dk eller Vicepartisekretær Matias Bredde +45 61 62 59 51 eller matias.bredde@ft.dk.

 

Din arbejdsplads vil være på to lokationer, henholdsvis Partikontorets lokaler på Christiansborg, Slotsplads 1, 1240 København K og på Medlemskontaktcenteret Svend Aukens Plads, 11, 2300 København S.

 

Socialdemokratiet har i dag 48 medlemmer af Folketinget, mere end 900 regionsråds- og kommunalpolitikere og ca. 36.000 medlemmer. Socialdemokratiets samlede sekretariat består af omkring 70 medarbejdere og har til huse på Christiansborg. Sekretariatet er en travl, til tider hektisk arbejdsplads, men er præget af en uformel tone.