Administrativ medarbejder for Marianne Vind (S) i Europa-Parlamentet

Er du en person med et skarpt overblik og skrap sans for kontorhold? Kan du have mange bolde i luften og samtidig bevare overblikket? Og har du lyst til at arbejde i et internationalt miljø, hvor ikke to dage er ens? Nu har du chancen for at få en unik stilling i en international arbejdsplads som sekretær i Europa-Parlamentet.


 

 

 

 

Marianne Vind (S) søger personlig sekretær (m/k) til administrative opgaver og kalenderstyring i sit kontor i Europa-Parlamentet i Bruxelles. Som sekretær vil du blive en del af et team bestående af to politiske rådgivere, en presserådgiver og en praktikant. Det samlede hold består af ca 15 ansatte på tværs af tre kontorer.  Din opgave vil blive at holde styr på hverdagen, skabe overblik og holde struktur for Marianne Vind og hendes team.

 

Vi tilbyder en faglig og ambitiøs, international arbejdsplads med gode kollegaer og mulighed for at sætte et stort præg på hverdagen.

 

Arbejdsopgaver

Du vil få ansvaret for en bred vifte af opgaver. Opgaverne omfatter blandt andet:

  • Betjening af telefon og e-mails
  • Personlig kalenderstyring og mødeplanlægning
  • Koordinering af besøgsgrupper
  • Planlægning af arrangementer
  • Rejsebooking og rejsekoordinering

 

Din profil

Vi forestiller os, du har en relevant kontor-, administrativ- eller sproglig uddannelse og gerne erfaring med ovennævnte opgaver. Vi lægger vægt på, du er struktureret, kan koordinere og bevare det fulde overblik i et bureaukratisk system. Du arbejder i høj grad selvstændigt, og tager fuldt ansvar for både praktiske opgaver såvel som den kortsigtede og langsigtede kalenderplanlægning for kontoret. Det er vigtigt, du kan formulere dig godt på både dansk og engelsk. Franskkundskaber er en fordel men ikke et krav. Der er mulighed for i dit arbejde at tage franskundervisning i Europa-Parlamentet.

 

Vilkår

Stillingen er på 20 timer med ansættelse fra 21. september 2020. Arbejdet er placeret i Europa-Parlamentet i Bruxelles. Løn afgøres efter Europa-Parlamentets gældende regler.

 

Ansøgningsproces

Ansøgning vedlagt CV, (karakterer) og relevante bilag sendes pr. e-mail til marianne.vind@europarl.europa.eu, mærket ”Ansøgning: Sekretær” senest søndag d. 23. august 2020.

 

Samtaler forventes at afholdes i København i uge 35, via Skype eller efter aftale i Bruxelles. Eventuelle spørgsmål kan rettes mod samme mail-adresse.