7. december 2018

Deltag i konference om Europas håndtering af en syg finanssektor

Cevea og Socialdemokratiet inviterer til debat om, hvad vi kan gøre for at stoppe den stigende ulighed.


Det er mange år siden, at John Mogensen sang om Dybbøl Mølle, der maler helt af helvede til: ”bare tegnedrengen er i orden, kan man få det som man vil”.

Det er som om, det er mere aktuelt end nogensinde før.


Når få i toppen stikker af fra resten. Når nogle store banker svigter deres samfundsansvar. Når myndighederne sover i timen. Så smuldrer den tillid, der er forudsætningen for vores samfundsmodel. Og når forskellene vokser sig for store, så bliver sammenhængskraften mindre i Danmark og i Europa.


Socialdemokratiet har blandt andet foreslået, at de mest velstillede skal bidrage mere. Og at der indføres en fælles bund under selskabsskatten i Europa, så landene ikke konkurrerer hinanden ned.


Vær med til at drøfte det, når tænketanken Cevea og Socialdemokratiet inviterer til debat om, hvad vi kan gøre for at stoppe den stigende ulighed ­ i Danmark og i Europa. Du kan blandt andre møde tidligere statsminister og formand for de europæiske socialdemokrater, Poul Nyrup Rasmussen.


At imødegå den stigende ulighed kan ikke kun gøres nationalt. Det kræver et større europæisk samarbejde og vilje til politisk at regulere markedet på tværs af grænser.
Danmark er for lille til store forskelle.


Konferencen afholdes den 11. december 2018 kl. 16.00-18.00 på Arbejdermuseet, Rømersgade 22, 1362 København K.

 

Se det foreløbige program for konferencen.


Konferencen er åben for alle interesserede, men tilmelding er nødvendig på tilmeld.dk/eu-debat 


Deadline for tilmelding er den 8. december 2018. Der er et begrænset antal pladser.

 

Konferencen er støttet af Europa-Nævnet.