3. november 2017

Mette Frederiksen tager på valgkampsturné: Vil besøge 98 kommuner

Med under tre uger til kommunal- og regionsrådsvalget den 21. november, skyder Socialdemokratiets formand nu en heftig slutspurt i gang med en stor Danmarksturné


Med under tre uger til kommunal- og regionsrådsvalget den 21. november, skyder Socialdemokratiets formand nu en heftig slutspurt i gang med en stor Danmarksturné, hvor hun besøger kandidater til byråd og regionsråd i hele Danmark. Første stop: Aabenraa.

Der venter et tæt pakket program, når Mette Frederiksen de sidste uger frem mod valget den 21. november tager på busturné for at føre kampagne for Socialdemokratiets kandidater i landets kommuner og regioner. Siden sommer har Mette Frederiksen besøgt 66 kommuner, og nu er slutspurten sat ind. Inden valgdagen vil Socialdemokratiets formand besøge alle 98 kommuner.

”Jeg glæder mig rigtig meget til at føre valgkamp med vores dygtige kandidater rundt i landet. For valget den 21. november er vigtigt. Får vores ældre en god alderdom med mennesker, der passer på dem? Er der gode pædagoger at aflevere børnene til om morgenen? Er der plads på hospitalsstuerne og sygeplejersker til at tage sig af os, hvis vi bliver syge? Er der gode skoler til vores børn, og har de det godt, når de er der? Det handler valget om,” siger Mette Frederiksen.

”Vi siger velfærd først, og det betyder, at den vigtigste opgave for os er at tage hånd om velfærden. Det gør Socialdemokratiet. Og så er der andre partier, som ser anderledes på det. Nogle vil hellere bruge pengene på skattelettelser til dem, der i forvejen tjener mest. Der er vi bare uenige. Og det er jo det fine ved politik. At der er et valg,” siger Mette Frederiksen.

 

Programmet for Mette Frederiksens Danmarksturné:

 

3. november:

 • Aabenraa
 • Tønder
 • Vejen
 • Odense

 

4. november:

 • Kolding
 • Fredericia
 • Vejle
 • Aarhus

 

6. november:

 • Ringkjøbing-Skjern
 • Esbjerg
 • Varde

 

7. november:

 • Frederiksberg

 

8. november:

 • Skive
 • Struer
 • Holstebro
 • Lemvig
 • Morsø

 

9. november:

 • Thisted
 • Jammerbugt
 • Brønderslev
 • Odsherred

 

11. november:

 • Ballerup

 

13. november:

 • Rebild
 • Vesthimmerland
 • Mariagerfjord
 • Randers
 • Syddjurs

 

 

14. november:

 • Favrskov
 • Viborg
 • Herning
 • Horsens

 

15. november:

 • Assens
 • Nordfyn
 • Kerteminde
 • Nyborg
 • Ringsted

 

18. november:

 • Herlev
 • Ballerup
 • Albertslund
 • Glostrup
 • Rødovre

 

20. november:

 • København
 • Odense
 • Aarhus
 • Aalborg

 

Der tages forbehold for evt. justeringer i programmet.

 

For yderligere informationer og spørgsmål: Kontakt Socialdemokratiets pressetelefon 61624424.