20. marts 2015

Løkke og ærlighed

I går meldte Løkke ud, hvad hans egen, ærlige vision er. Nemlig afskaffelse af SU for hjemmeboende.

Med store konsekvenser for unge, der ikke kan leve af deres forældres løn.

 

Sig nej til øget ulighed i uddannelse – del og like denne grafik på facebook.

 

For ikke så lang tid siden handlede det om brugerbetaling hos lægen. Her sagde Løkke, at han personligt gerne ”vil give lidt for at gå til min læge til et almindeligt rutinebesøg”.

 

Du kan støtte kampen mod brugerbetaling på lægen ved at dele og like denne grafik på facebook.

 

På sin vis er det befriende, når Løkke melder ærligt ud. Man kunne dog ønske, at han også gjorde det, når det kom til andre dele af velfærden.

 

Tag dagpengene. Stort set alle de mennesker, Løkke mener, det ikke kan ”betale sig at arbejde” for, er på dagpenge – ikke på kontanthjælp.

 

Men her tør Løkke ikke svare ærligt. Han vil ikke sige, hvor meget der skal skæres i dagpengene for, at det efter hans mening altid kan "betale sig at arbejde".
 
Del og like denne grafik på facebook, hvis du også vil have ærlige svar på, hvor meget Løkke vil skære i dagpengene.

 

Det samme gælder børnepengene. De indgår nemlig i det meget høje tal, der står i Venstres annoncer på togstationer rundt omkring i landet. Det må jo betyde, at Lars Løkke vil beskære dem. Men heller ikke her, vil han give ærlige svar.

 

Hvor meget vil Løkke skære i børnepengene – støt kravet om ærlige svar fra Løkke ved at dele og like denne grafik på facebook.

 

Vi socialdemokrater er imod Løkkes visioner om nedskæringer. Vi er imod brugerbetaling og nulvækst.

 

Vi kæmper for, at flere får en bedre uddannelse. For at der er fri og lige adgang til sundhed. For tryghed for vores arbejdsløse. Og for at børnefamilierne ikke skal betale for Lars Løkkes nulvækst.

 

Jeg håber, du vil støtte os i denne kamp ved at tale med dine kolleger, venner og familie om Løkkes visioner – eller dele en af vores grafikker på facebook for at lægge pres på ham, så vi kan få ærlige svar.