Gå til sidens indhold

Økonomisk ansvarlighed handler om dem, som har mindst

Vi mærker det alle sammen. Når vi går ned og handler, skal betale elregningen eller tanker bilen. Priserne er steget. Renten er blevet højere.

Regeringen gør alt, hvad vi kan for at få os igennem usikre tider.
De ældre som har mindst, får en ekstra skattefri check. Og mange af jer, der f.eks. har gasfyr, får en økonomisk håndsrækning. Det kan lade sig gøre, fordi vi fører en ansvarlig økonomisk politik.

Hvis vi bliver ved med det, kan vi både håndtere inflationen, styrke velfærden og hjælpe dem, som har mest brug for det.

Lad os passe på fremtiden.

Dem, der har mindst, har mest brug for hjælp.

Ældrecheck på 5000 kr.

Ruslands brutale invasion af Ukraine har medført stigende energipriser, og mange danskere mærker konsekvenserne. Vi har sikret hjælp til de ældre, som er ramt af de stigende priser.

Varmehjælp på 6000 kr.

Over 400.000 danske husstande, der er ramt af de høje varmepriser som følge af krigen i Ukraine, har modtaget 6.000 kroner skattefrit.

Loft over huslejestigninger

Socialdemokratiet mener, at alle skal have råd til blive boende i deres eget hjem. Derfor foreslår vi et loft over, hvor meget huslejen kan sættes op, så den fremover ikke kan stige med mere end 4 procent årligt.

Apropos...

Klima og miljø

Danmark skal igen være en grøn stormagt

Se mere

Økonomi

En ansvarlig og retfærdig politik, der gør Danmark stærkere

Beskæftigelse

Flere i arbejde

Se mere

Uddannelse

Uddannelse for alle

Se mere

Vil du være med i fællesskabet?

Som intromedlem af Socialdemokratiet bliver du en del af et stærkt politisk fællesskab, der arbejder for at sikre solidariteten, styrke velfærden og gennemføre den grønne omstilling.

Meld dig ind i dag og vær gratis medlem til den 30.06.2024.

Bliv gratis intromedlem

Gå til indmeldelse